Dead Cells va fi lansat şi într-o versiune pentru iPhone şi iPad

Autor: Cosmin Aionita | 09.05.2019
Dead Cells va fi lansat şi într-o versiune pentru iPhone şi iPad

Studioul franţuzesc Motion Twin a încheiat un parteneriat cu Playdigious, publisher specializat în jocuri dedicate platformelor mobile, pentru a aduce jocul-hit Dead Cells şi pe telefoanele iPhone şi tabletele iPad în vara acestui an.

Dead Cells este un platformer retro realizat în stilurile “roguelike” şi “metroidvenia”, cu un nivel de dificultate pe măsură, în care conceptul de permadeath (moartea înseamnă sfârşitul jocului) împinge jucătorul să devină din ce în ce mai bun şi să stăpânească cât mai bine mecanicile jocului, dar şi aduce o doză sporită de rejucabilitate (nivelurile se schimbă la fiecare sesiune de joc, cu numeroase arii interconectate şi inamici).

Versiunea pentru iOS va beneficia de o schemă de control complet personalizabilă, special adaptată pentru touch screen (dar şi suport pentru controllerele compatibile cu iPhone şi iPad) şi două moduri de joc (original şi auto-hit) şi va fi livrată sub forma unui titlu premium, ce va oferi întreaga experienţă de joc la un preţ de 9,99$, fără microtranzacţii sau elemente de tip Free-to-play.

Dead Cells pentru iOS este programat pentru vara lui 2019. Jocul îşi va face apariţia, ulterior, şi pentru dispozitivele mobile bazate pe Android. Dead Cells este deja disponibil în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Windows şi Linux) şi Mac.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News