Diamond Diaries Saga, un nou joc de la King

Autor: Cosmin Aionita | 17.07.2018
Diamond Diaries Saga, un nou joc de la King

King a lansat Diamond Diaries Saga, un joc bazat pe legile fizicii (physics-based linker), care poartă utilizatorii prin aventuri de-a lungul si de-a latul Pământului, călătorind prin numeroase oraşe precum Paris sau New York şi folosindu-se de elemente vizuale atrăgătoare. Cele două echipe de testare şi echipa de analişti din cadrul hub-ului King România au contribuit la realizarea jocului prin testarea experienţei de utilizare şi eliminarea eventualelor probleme, iar în continuare vor oferi suport pe partea de testare.

Jocul o are în centrul acţiunii pe Lucy, o maestră bijutier, îndemnată să pornească într-o aventură şi să descopere o colecţie de bijuterii ascunse în întreaga lume. Diamond Diaries Saga aduce o serie de elemente şi caracteristici noi precum misiuni, cufere misterioase şi capacitatea de a muta aşa-zisul power ray, o vrajă specială care poate distruge toate talismanele din calea sa. Diamond Diaries Saga dispune, de asemenea, de mai multe moduri de joc:

Bring the Diamonds to the Necklace: pentru a trece nivelul, jucătorii trebuie să aducă un număr specific de diamante în zona în care este situat colierul. Pentru ca diamanetele să ajungă acolo, trebuie eliminate toate talismanele care se află în cale şi nu permit trecerea acestora.
Open the Dolls: jucătorul trebuie să deschidă cutiile cu păpuşi conectând talismanele de aceeaşi culoare.
Open the Jewel Box: jucătorul trebuie să conecteze cutia de bijuterii cu talismanele de aceeaşi culoare. Fiecare cutie are un număr afişat al talismanelor necesare pentru a finaliza legătura şi, odată ce aceasta atinge cifra 0, aceasta se va deschide pentru a dezvălui un diamant.
Open the Bottles: jucătorul trebuie să conecteze sticlele de parfum colorate cu talismanele de aceeaşi culoare. Când o sticlă este eliminată, conţinutul va fi eliberat, iar apa se va ridica în interiorul nivelului, determinând talismanele să plutească.

Diamond Diaries Saga este disponibil în mod gratuit pe AppStore (iOS) şi Google Play Store (Android).

Diamond Diaries SagaDiamond Diaries SagaDiamond Diaries Saga

Diamond Diaries Saga

Urmărește Go4Games.ro pe Google News