EA SPORTS FC Tactical este un nou joc de strategie turn-based pentru dispozitivele mobile

Autor: Cosmin Aionita | 16.10.2023
EA SPORTS FC Tactical este un nou joc de strategie turn-based pentru dispozitivele mobile
Foto: EA Sports

Electronic Arts a dezvăluit primele imagini din EA SPORTS FC Tactical, o nouă metodă de a experimenta sportul-rege pe dispozitivele mobile. Este vorba despre un simulator interactiv cu un gameplay strategic, pe ture, și acces la peste 5000 de jucători autentici din peste 10 ligi de top, inclusiv Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Ligue 1 și Serie A.

Cea mai recentă adăugire la ecosistemul în continuă dezvoltare EA SPORTS FC, EA SPORTS FC Tactical pune accent pe strategiile din joc, cum ar fi rezistența și gestionarea forței de joc. Meciurile sunt simulate, având opțiuni în ture de apărare, atac, executare de dribling-uri sau șuturi, totul în slujba unei simulări autentice a jocului de fotbal.

EA SPORTS FC Tactical
Foto: EA Sports

EA SPORTS FC Tactical adoptă un gameplay strategic pentru a crea o experiență de fotbal complet nouă, care îi imersează pe jucători în jocul de renume mondial ca niciodată până acum. Suntem încântați să îi încurajăm pe fanii jocurilor de strategie pe ture să se alăture clubului ca parte a comunității de jucători EA SPORTS FC și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe despre EA SPORTS FC Tactical în curând.

– Nick Wlodyka, SVP, GM pentru EA SPORTS FC

EA SPORTS FC Tactical va include o gamă largă de moduri de joc, de la meciuri amicale online și competiții intense online, până la meciuri Ranked sau Ligi. Antrenează jucătorii pentru a stăpâni mișcări ce necesită un nivel ridicat de skill-uri, deblochează caracteristici perfecte pentru un progres substanțial și personalizează-ți echipa prin diverse metode, cum ar fi design-ul stadionului, truse și mingi.

EA SPORTS FC Tactical va fi disponibil la începutul anului 2024, pentru ca fanii să experimenteze și să pornească într-o nouă aventură fotbalistică. Doritorii se pot preînregistra acum pentru dispozitive mobile în Google Play Store și App Store.

EA SPORTS FC Tactical
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News