FIFA Mobile primește Manager Mode prin intermediul unui update gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 03.08.2022
FIFA Mobile primește Manager Mode prin intermediul unui update gratuit
Foto: EA Sports

EA SPORTS FIFA Mobile este pe cale sa primească o actualizare semnificativă, ce va fi disponibilă pe dispozitivele mobile bazate pe iOS și Android. Acest update al EA SPORTS FIFA Mobile va include un nou Manager Mode, ce va permite jucătorilor să planifice strategii, să ajusteze tacticile în timp real pentru a-și depăși oponenții si să câștige meciuri pentru a obține premii ce vor ajuta la ascensiunea în clasamentul Division Rivals, pentru a deveni un Campion FIFA.

Manager Mobile este un mod de joc complet automat, oferind utilizatorilor control total asupra tacticilor și strategiilor echipei și zeci de pârghii tactice diferite. Se pot regăsi patru tactici prestabilite incluzând Attacking, Control, Counter și Defensive.

Alegera tacticii va depinde de punctele forte și slăbiciunile echipei tale, dar și de oponent și de situația jocului. FIFA Mobile va permite jucătorilor să își personalizeze tacticile pentru a putea modifica cele patru preset-uri existente sau pentru a le revizui complet.

De altfel, tot ca noutate adusă de acest update, se regăsește și posibilitatea fanilor de a-și susține naționala favorită prin echiparea fotbaliștilor cu uniforme, logo-uri și embleme a peste 30 de echipe naționale. Update-ul include, de altfel, și noi îmbunătățiri ale gameplay-ului, printre care opțiuni de înlocuire a fotbaliștilor, un comportament îmbunătățit al portarilor și rezultate mai realiste atunci când jucătorii nu își folosesc piciorul dominant.

Manager Mode este acum disponibil în EA SPORTS FIFA Mobile, prin intermediul unui update gratuit, pe dispozitivele iOS și Android. EA SPORTS FIFA Mobile poate fi descărcat prin intermediul App Store și Google Play Store.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News