Fortnite: Battle Royale – specificaţii minime pentru versiunea de Android?

Autor: Cosmin Aionita | 06.08.2018
Fortnite: Battle Royale – specificaţii minime pentru versiunea de Android?

Epic Games a anunţat că versiunea pentru Android a extrem de popularului Fortnite: Battle Royale urmează să fie lansată în această vară. Dezvăluirea oficială a fost urmată de o serie de zvonuri legate de un probabil parteneriat cu Samsung, prin intermediul căruia jocul, în ediţia sa pentru Android, ar urma să beneficieze de o perioadă de exclusivitate pentru terminalele Samsung Galaxy Note 9, anunţul urmând să fie făcut pe 9 august, odată cu prezentarea oficială a acestui nou smartphone.

Comunitatea XDA a mers mai departe, obţinând, prin procedeul de data mining a API-ului ce stă în spatele unui cont Epic Games (necesar pentru a juca Fortnite, indiferent de platformă), informaţii şi mai detaliate despre specificaţiile minime pe care va rula ediţia de Android a jocului. Astfel, conform datelor obţinute de XDA, “cerinţele de sistem” minime pentru a putea rula Fortnite pe Android sunt următoarele:

• OS: Android 5.0 Lollipop 64-bit sau mai recent
• Memorie RAM: 3GB sau mai mult
• GPU: Adreno 530 sau mai bun, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 sau mai bun

Această listă de specificaţii oferă o imagine mult mai clară asupra dispozitivelor necesare pentru a rula corespunzător Fortnite: Battle Royale pe Android, orice device relativ modern, bazat cel puţin pe chip-urile Qualcomm Snapdragon 820 sau Exynos 8895 urmând a putea fi folosit pentru a juca titlul celor de la Epic Games. În această listă ar trebui să se încadreze smartphone-uri extrem de populare chiar şi acum câţiva ani, cum ar fi Samsung Galaxy S7, Google Pixel, OnePlus 3 sau OnePlus 3T.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News