Fortnite pentru Android, mai întâi pe Galaxy Note 9?

Autor: Cosmin Aionita | 27.07.2018
Fortnite pentru Android, mai întâi pe Galaxy Note 9?

După ce ieri am aflat lista preliminară de telefoane mobile pe care va putea fi rulată versiunea de Android a foarte popularului joc Fortnite Battle Royale, iată că astăzi şi-au făcut apariţia noi zvonuri despre această ediţie a jocului. Astfel, conform mai multor surse de încredere, Epic Games ar fi încheiat o înţelegere cu cei de la Samsung prin intermediul căreia versiunea pentru Android a lui Fortnite Battle Royale va fi lansată concomitent cu noul telefon Samsung Galaxy Note 9, urmând să fie disponibilă în mod exclusiv pentru acest terminal în prima lună de la apariţie.

Mai mult, campania de marketing a celor de la Samsung pentru Galaxy Note 9 ar fi în mare parte bazată pe jocul celor de la Epic Games, bonusuri digitale pentru Fortnite Battle Royale (cum ar fi monedă in-game V-Bucks sau skin-uri exclusive) urmând a fi oferite celor care plasează o precomandă pentru acest model de telefon. Nu în ultimul rând, se zvoneşte că Fortnite Battle Royale va oferi suport şi pentru noul S Pen, accesoriul cu conexiune Bluetooth pregătit de Samsung pentru Note 9.

Samsung urmează să prezinte noul Galaxy Note 9 în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 9 august 2018. Fortnite Battle Royale este deja disponibil pe PC, consolele PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch, MacOS şi dispozitivele mobile bazate pe iOS.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News