Gamerii români pot juca Free Fire cu outfit-ul lui Carla’s Dreams

Autor: Cosmin Aionita | 20.01.2023
Gamerii români pot juca Free Fire cu outfit-ul lui Carla’s Dreams
Foto: Garena

La finalul anului trecut, Carla’s Dreams a lansat Adidașii Gri, o piesă lansată în colaborare cu Garena, compania dezvoltatoare a jocului Free Fire, unul dintre cele mai populare titluri mobile de tip Battle Royale.

Piesa poate fi ascultată în meniul jocului, iar, începând din această lună, gamerii își pot îmbrăca personajele preferate cu outfit-ul lui Carla’s Dreams. Astfel, la îndeplinirea anumitor misiuni, gamerii pot obține în joc pantofii sport, hanoracul, tricoul, masca și pantalonii pe care artistul le poartă în videoclipul care a strâns aproape 1,5 milioane de vizualizări până în acest moment.

Free Fire Carla’s Dreams
Foto: Garena

Piesa ”Adidașii Gri” este prima colaborare dintre Carla’s Dreams și Garena. Jocul video Free Fire este cel mai descărcat joc video de telefon mobil la nivel mondial (în 2019, 2020 și 2021, inclusiv în România).

Carla’s Dreams intră într-o galerie selectă de personalități care apar în jocul Free Fire printre care muzicianul Justin Bieber, trupa sud-coreeană BTS sau fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

Textul piesei Adidașii Gri a fost scris de Carla’s Dreams, muzica este semnată de Carla’s Dreams, Marcel Botezan și Sebastian Barac, iar producția a fost realizată de Marcel Botezan și Sebastian Barac. Piesa poate fi ascultată gratuit pe toate platformele de specialitate, inclusiv Spotify, Apple Music, Deezer, YouTube Music și iTunes. Videoclipul semnat de Roman Burlaca este disponibil pe YouTube:

Sursa: Garena

Urmărește Go4Games.ro pe Google News