GeForce Now, acum disponibil și pentru iOS și iPadOS

Autor: Cosmin Aionita | 20.11.2020
GeForce Now, acum disponibil și pentru iOS și iPadOS

NVIDIA a confirmat că serviciul GeForce Now s-a lansat și pe iOS și iPadOS, prin intermediul browser-ului Safari, în versiune beta. Abonații se pot bucura acum de multe dintre jocurile din biblioteca GeForce Now pe iPhone și iPad.

Abonații GeForce Now pot vizita pagina https://play.geforcenow.com/ de pe dispozitivele care au instalat iOS 14.2 sau iPadOS 14.2. Cei care nu beneficiază încă de un abonament pot alege unul de tip Founders ($4.99/lună sau $24.99 pentru șase luni) sau unul gratuit, accesând această pagină: https://www.nvidia.com/en-us/geforce-now/memberships/.

Beta-ul GeForce Now iOS Safari este disponibil în America de Nord și Europa, inclusiv în Rusia.

Fortnite revine pe iOS, prin GeForce Now

Împreună cu echipa de la Epic Games, NVIDIA a lucrat pentru a livra o variantă optimizată pentru touch a jocului Fortnite, lucru care va întârzia un pic disponibilitatea jocului pe iOS. Chiar dacă titlurile din oferta GeForce Now sunt experimentate cel mai bine pe mobil cu un gamepad, touch este modul prin care peste 100 de milioane de jucători de Fortnite au construit, s-au luptat și au dansat spre victorie.

Atât NVIDIA, cât și Epic Games lucrează pentru a livra o experiență pe mobil de cloud streaming pentru Fortnite, bazată pe GeForce Now. Abonații vor putea verifica disponibilitatea jocului pe iOS, prin Safari, cât de curând.

GeForce Now pe iOS, prin browser-ul Safari, necesită totuși un gamepad – deci, jocurile ce oferă control doar prin mouse și tastatură nu sunt disponibile din cauza limitărilor platformei.

Jocuri noi pe GeForce Now

De asemenea, NVIDIA a lansat o nouă serie de jocuri Game Ready prin GeForce Now: săptămâna aceasta au fost adăugate șapte noi jocuri, printre care Bridge Constructor: The Walking Dead pe Epic Games Store și Steam:

  • Bee Simulator (lansare nouă pe Steam)
  • Bridge Constructor: The Walking Dead (lansare în aceeași zi ca și pe Epic Games Store și Steam, Nov. 19)
  • Poker Club (lansare în aceeași zi ca pe Steam)
  • Elite Dangerous (Gratuit pe Epic Games Store – 19-26 noiembrie)
  • RuneScape
  • Trials Rising (versiunea de Epic Games Store)
  • Amazing Cultivation Simulator (revine în oferta GeForce Now)

Sursa: NVIDIA

Urmărește Go4Games.ro pe Google News