Hearthstone: Heroes of Warcraft, acum disponibil şi pentru smartphones

Autor: Cosmin Aionita | 20.04.2015
Hearthstone: Heroes of Warcraft, acum disponibil şi pentru smartphones

Blizzard Entertainment a anunţat că Hearthstone: Heroes of Warcraft este acum disponibil şi în versiuni dedicate telefoanele mobile cu sisteme de operare iOS şi Android. Aceste ediţii ale jocului oferă o interfaţă special adaptată pentru ecranele mai mici ale acestor dispozitive.

Pentru cei care nu ştiu, Hearthstone: Heroes of Warcraft este un joc de cărţi cu un ritm alert, dar uşor de învaţat, acesta oferind diverse moduri de joc, de la meciuri în Arenă, până la confruntari împotriva unor personaje virtuale sau chiar împotriva prietenilor.

Versiunea dedicată telefoanelor mobile inteligente include toate caracteristicile şi tot conţinutul prezent în editiile pentru Windows, Mac şi tablete, inclusiv expansion-urile Goblins vs. Gnomes, Curse of Naxxramas, cât şi noua aventură Blackrock Mountain. Bineînţeles, jucătorii cu vechime vor avea acces la colecţia personală de cărţi în momentul în care vor intra în joc de pe telefonul mobil şi se vor autentifica folosind contul propriu.

Mai mult, Blizzard Entertainment oferă şi un cadou celor care vor juca Hearthstone pe telefon: oricine termină un meci folosind această nouă ediţie a jocului, în oricare dintre modurile prezente (Play, Arena sau Practice), va primi gratuit un pachet de cărţi din setul original al jocului. Oferta este de asemenea valabilă şi pentru cei care termină un meci pe tablete, chiar dacă meciul respectiv a fost căştigat sau pierdut.

Hearthstone: Heroes of Warcraft este acum disponibil în mod gratuit pentru PC (Windows), Mac, tablete şi telefoane mobile echipate cu sistemele de operare iOS şi Android.

Hearthstone Heroes of Warcraft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News