Heroes of Middle-earth, un nou joc The Lord of the Rings pentru mobile de la EA

Autor: Cosmin Aionita | 10.05.2022
Heroes of Middle-earth, un nou joc The Lord of the Rings pentru mobile de la EA
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts a anunțat un parteneriat cu Middle-earth Enterprises pentru realizarea unui nou joc free-to-play, destinat platformelor mobile. Acesta va fi numit The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth și va combină elementele de strategie cu cele RPG, îndemnând jucătorii să concureze între ei, cu un accent puternic pus pe componenta de colecționare.

Chiar dacă jocul va necesita o conexiune permanentă la Internet, urmând să includă și microtranzacții, producătorii promit ca The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth va oferi și o puternică componentă narativă, lupte strategice desfășurate pe ture, un sistem avansat de colecționare, dar și o distribuție vastă de personaje din universul The Lord of The Rings și The Hobbit. Jucătorii vor avea ocazia să retrăiască momentele emblematice ale lumii lui Tolkien și vor putea înfrunta forțele malefice din Middle-earth.

Nu este prima colaborare dintre Electronic Arts și Middle-earth Enterprises, publisher-ul publicând în trecut mai multe jocuri plasate în acest univers, precum titlurile de strategie din seria The Lord of the Rings: Battle for Middle-earth sau apreciatul joc de acțiune The Lord of the Rings: The Return of the King.

De această dată, cu realizarea lui Heroes of Middle-earth este însărcinat studioul Capital Games, format din dezvoltatori veterani, cu experiență în domeniul titlurilor RPG pentru platformele mobile.

The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth urmează să intre în fazele de testare beta regională în vara acestui an.

Heroes of Middle-earth
Foto: Electronic Arts

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News