Jocul Mythic Legends este disponibil acum și pe platforma AppGallery

Autor: Cosmin Aionita | 01.06.2022
Jocul Mythic Legends este disponibil acum și pe platforma AppGallery
Foto: Outfit7

Huawei anunță lansarea jocului Mythic Legends, noul RPG cu elemente de strategie de la Outfit7, disponibil acum în AppGallery și HUAWEI GameCenter. Noul titlu plin de acțiune oferă pasionaților bătălii multiplayer pline de adrenalină, eroi cu puteri incredibile, progres în joc și recompense constante. Outfit7 a lansat jocul la nivel mondial, făcându-l disponibil pentru utilizatorii Huawei prin intermediul platformei AppGallery.

Jocul provoacă utilizatorii să construiască o armată cu războinici de elită și să concureze pentru victoria finală în arenă. Însă războinicii trebuie aleși cu înțelepciune, prin crearea unor echipe care să combine atât abilitățile magice, cât și cele marțiale ale luptătorilor, pentru a câștiga pe câmpul de luptă. Cu fiecare triumf, jucătorii pot face raiduri prin diferitele ligi, pentru a învinge noi adversari și pentru deblocarea de Campioni și Legende de Origini și Clase diferite.

Fiind considerat una dintre cele mai interesante lansări ale anului, Mythic Legends a fost dezvoltat pentru a avea un grad înalt de calitate. Reunind cele mai bune elemente ale RPG-urilor și jocurilor de strategie în timp real, Mythic Legends se dorește a fi o inovație în industrie.

Jaime Gonzalo, VP Huawei Mobile Service Europe, a declarat:

Este un moment important pentru jucătorii care au așteptat cu nerăbdare lansarea Mythic Legends. Aceștia pot descărca jocul de pe AppGallery și pot încerca să își creeze cea mai puternică armată pe care a văzut-o vreodată imperiul, să dezlănțuie puterea bestiilor, a cavalerilor și a vrăjitorilor asupra adversarilor lor. Suntem încântați să ne implicăm în lansarea la nivel mondial.

Sesiunile de joc sunt mai scurte și mai flexibile, cu mecanici inovatoare, care le oferă pasionaților de jocuri mobile șansa de a lupta cu adversari reali și de a intra sau reveni în acțiune în orice moment doresc, fără a-și pierde progresul.

Xinyu Qian, CEO Outfit7, a declarat:

Mythic Legends nu seamănă cu nimic din ceea ce am creat până acum – sau din ceea ce a existat pe o platformă mobilă. Jocurile de strategie pot părea uneori descurajante, mai ales dacă nu ești familiarizat cu acest gen. Mythic Legends însă te încurajează să înveți, oferindu-ți o experiență de joc foarte distractivă, plină de recompense și provocări. Poți să ai un minut de acțiune sau să te relaxeri și să joci ore întregi, optimizând strategiile luptătorilor tăi, dominând câmpul de bătălie și urcând în top.

Platforma AppGallery funcționează în 170 de țări din întreaga lume, cu 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel mondial. Utilizatorii de dispozitive Huawei pot descărca Mythic Legends de aici: https://appgallery.huawei.com/#/app/C105955613.

Mythic Legends
Foto: Huawei

Sursa: Huawei România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News