Jocul românesc Tap Busters a atins un milion de download-uri

Autor: Cosmin Aionita | 16.04.2018
Jocul românesc Tap Busters a atins un milion de download-uri

Tap Busters, primul joc al studioului bucureştean Metagame, a atins o primă bornă importantă, reuşind să depăşească 1 milion de download-uri pe dispozitivele iOS şi Android. Jocul, rezultat al colaborării dintre studioul Metagame şi incubatorul Carbon, a fost lansat global în noiembrie 2017 de Tilting Point, publisher american de titluri pentru dispozitive mobile.

Tap Busters este un joc de tip clicker/tapper care îmbină elemente de action RPG cu un stil artistic unic realizat de Noper, un ilustrator recunoscut la nivel internaţional. Misiunea jucătorilor este să devină vânători de recompense şi să apese pe ecran pentru a distruge monştri malefici. Pe parcursul jocului, utilizatorii dispun de o multitudine de echipamente şi minioni pe care se pot baza pentru a-şi îndepli misiunile.

În prezent, Tap Busters are un rating de 4,7/5 pe platforma Android şi 4,8/5 pe iOS. Aproximativ 30% dintre cei care joacă Tap Busters provin din Statele Unite ale Americii, în timp ce România se numără printre primele 15 ţări în topul descărcărilor.

Tap Busters

Tap BustersTap Busters

Urmărește Go4Games.ro pe Google News