Jocuri video ascunse de Google în aplicațiile sale. Cum le poți accesa

Autor: Cosmin Aionita | 20.12.2023
Jocuri video ascunse de Google în aplicațiile sale. Cum le poți accesa

Google și-a făcut un obicei din a ascunde mici “easter eggs” în aplicațiile sale, câteva dintre acestea dovedindu-se a fi jocuri chiar reușite, cu ajutorul cărora puteți petrece câteva (zeci de) minute într-un mod plăcut. Unul dintre acestea este un joc de Pinball, disponibil pentru utilizatorii aplicației Google de iOS.

Pentru a accesa acest joc ascuns, porniți aplicația Google pe un iPhone (nu funcționează, din păcate, pe telefoanele bazate pe Android). Dacă nu aveți aplicația Google instalată, o puteți adăuga din App Store.

Odată pornită aplicația, din opțiunile prezente în partea de jos a ecranului comutați pe tab-ul Tabs. Apoi faceți gestul de swipe în sus, din centrul ecranului înspre partea sa superioară, de mai multe ori. Felicitări, ați accesat jocul secret de pinball ascuns în aplicația Google!

Dinozaurul Google fuge pe toate platformele

Dacă sunteți în căutare de jocuri pe care Google le-a ascuns în aplicațiile sale, pinball nu este singurul dintre acestea. Spre exemplu, browser-ul de Internet Google Chrome include Dino Runner, un simpatic joculeț în care trebuie să ghidați un dinozaur și să-l feriți de diferite obstacole, precum cactuși sau păsări.

Gândit pentru a umple timpul atunci când nu beneficiați de o conexiune Internet pe dispozitivul dvs., Dino Runner poate fi jucat atât pe dispozitivele mobile, cât și pe PC-urile desktop sau laptop. Mai mult, urmând instrucțiunile de mai jos, nici măcar nu trebuie să dezactivați conexiunea la Internet pentru a putea încerca acest joc.

Porniți browser-ul Google Chrome, indiferent de platforma pe care îl folosiți (PC cu Windows, dispozitiv Android sau iOS) și scrieți în bara de adrese „chrome://dino” (fără ghilimele), apoi validați. Pentru a juca, folosiți tasta „Space” pe PC sau atingeți ecranul tactil pe dispozitivele mobile.

Sursa: The Sun, TA Tech Tips

Urmărește Go4Games.ro pe Google News