Jocurile capabile să scoată în evidenţă un telefon de gaming precum ASUS ROG Phone

Autor: Cosmin Aionita | 06.12.2018
Jocurile capabile să scoată în evidenţă un telefon de gaming precum ASUS ROG Phone

Telefoanele “de gaming” au devenit o realitate, principalul avantaj oferit de acest tip de dispozitive fiind echiparea cu ecrane capabile de rate de refresh superioare celor 60Hz ce se găsesc la restul terminalelor, fie ele şi flagship-uri. Astfel, în teorie, framerate-ul unor jocuri poate urca peste limita “psihologică” de 60 de cadre pe secundă, oferind astfel experienţe mai fluente şi timpi de răspuns mai buni pentru posesorii unor astfel de telefoane.

Razer, pentru ale sale Razer Phone şi Razer Phone 2, a publicat deja o listă de titluri compatibile, capabile să ruleze la framerate-uri care sa pună în valoare ecranele cu rate de refresh de 120Hz ale acestor device-uri. Iată că şi ASUS urmează acelaşi tipar, oferind o listă de jocuri ce înregistrează framerate-uri superioare, numai bune pentru a evidenţia refresh-ul de 90Hz de care este capabil afişajul OLED al terminalul ASUS ROG Phone.

ASUS a mers însă mai departe, ataşând acestei liste şi framerate-urile înregistrate de fiecare joc, chiar dacă acestea nu depăşesc, în unele cazuri, 60 de cadre pe secundă:

Marvel Contest of Champions – 93fps
Final Fantasy Brave Exvius – 93fps
Middle Earth: Shadow of War – 94fps
Vainglory – 94fps
Warfair – 93fps
Flippy Knife – 93fps
Ballz – 93fps
Groove Coaster 2 – 93fps
Pokemon Go – nespecificat
Dub Dash – 93fps
Gear.Club – 40fps
Hill Climb Racing 2 – 93fps
Pac-Man – 93fps
Pac-Man Pop! – 93fps
CATS: Crash Arena – 93fps
Super Mario Run – 60fps
Alto’s Adventure – 93fps
Boggle With Friends: Word Game – 93fps
Card Thief – 93fps
Golf Clash – 93fps

De altfel, colegii noştri de la Go4it au avut deja ocazia să testeze un astfel de telefon de gaming, impresiile despre ROG Phone regăsindu-se în acest articol detaliat, precum şi în clipul de mai jos.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News