League of Legends: Wild Rift a câștigat premiul Mobile Game of the Year la Golden Joystick Awards 2021

Autor: Cosmin Aionita | 29.11.2021
League of Legends: Wild Rift a câștigat premiul Mobile Game of the Year la Golden Joystick Awards 2021
Foto: Riot Games

Jocul League of Legends: Wild Rift a câștigat distincția de Mobile Game of the Year în cadrul premiilor Golden Joystick Awards 2021, după ce a obținut 30% din totalul de voturi în fața altor lansări recente precum Clap Hanz Golf, Fantasian, Cozy Grove, Alba: A Wildlife Adventure și Overboard!. Golden Joystick Awards 2021 s-a desfășurat online și a cuprins în total 22 de categorii, întreaga listă de câștigători fiind disponibilă aici.

Golden Joystick Awards s-a aflat la a 39-a ediție, sărbătorind 50 de ani de existență cu introducerea a două noi categorii Best Gaming Hardware of All Time și Ultimate Game of All Time. Găzduit de Emily Rose și Nolan North, vocile din spatele protagoniștilor din Uncharted, Elena Fisher și Nathan Drake, evenimentul desfășurat online a cuprins 20 de categorii votate de public și două care au fost gestionate de critici.

Milioane de jucători din întreaga lume au decis ce jocuri, studiouri, publisheri și personalități merită premiile Golden Joystick Awards din acest an, alegând dintr-o listă cu cele mai bune oferte ale industriei din ultimele 12 luni. Alan Moore, game director-ul din spatele jocului League of Legends: Wild Rift, a spus:

A fost o experiență fantastică să aducem League of Legends pe mobil, și nu am fi putut să o facem fără feedback-ul și susținerea voastră. Vă mulțumim și de abia așteptăm să împărtășim cu voi ce v-am pregătit pentru 2022.

League of Legends: Wild Rift, popular și în România

League of Legends este un joc MOBA, un subgen de jocuri video de strategie, în care fiecare jucător controlează un singur personaj cu un set de abilități unice care se îmbunătățesc pe parcursul unui joc și care contribuie la strategia generală a echipei. Două echipe, de câte cinci jucători fiecare, se luptă pentru a atinge obiectivul final și a distruge baza adversarilor, situată în colțul opus al câmpului de luptă. Wild Rift este o experiență LoL reconstruită de la zero și optimizată pentru dispozitive mobile. Jocul vine cu set de comenzi tactile dual-stick și o nouă hartă, numită Wild Rift.

Scena competitivă de Wild Rift din Romania este în plină dezvoltare, cu competiții susținute la nivel local de Samsung și Digital Crusade, în parteneriat cu Riot Games. Echipe ca One Tap, numărul 1 în România și 150 la nivel mondial, s-au remarcat și la nivel european în turneele Origin Series și Wild Rift Championship organizate de ESL.

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News