Link Twin, joc românesc disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 12.07.2016
Link Twin, joc românesc disponibil acum

Şi pentru că tocmai am vorbit de Brawlout, ziua de astăzi vine cu veşti despre un alt joc românesc, Link Twin, prezentat în premieră la începutul verii în cadrul East European Comic Con şi Romanian Design Week. Link Twin este disponibil acum pe smartphone-urile Samsung, prin platforma Made for Samsung. Lansarea în exclusivitate pe această platformă constituie o premieră, Link Twin fiind primul joc găzduit de programul Made for Samsung.

Link Twin este un joc de tip puzzle şi strategie în centrul căruia se află doi gemeni adorabili, Tom şi Illy, plecaţi în căutarea părinţilor lor. Printr-un gameplay minimalist, jucătorul are ca scop poziţionarea celor doi gemeni concomitent într-un nivel, astfel încât fiecare dintre ei să corespundă uneia dintre ieşirile din nivelul respectiv. Pe măsură ce utilizatorul înaintează în joc, de-a lungul celor 200 de niveluri, va descoperi noi tehnici şi soluţii logice pentru a finaliza fiecare puzzle, jocul devenind astfel mai complex cu fiecare capitol.

Link Twin este un joc produs de Lorraine, studioul de IP-uri originale afiliat Amber. Lorraine a creat jocul în timp ce Amber a asigurat partea de deployment şi quality assurance şi se va ocupa de portarea IP-ului pe alte platforme şi mentenanţă.

Link Twin va fi disponibil începând cu 26 septembrie 2016 pentru şi pentru utilizatorii platformelor Android, iOS şi Windows.

BrawloutBrawlout

Urmărește Go4Games.ro pe Google News