Mighty DOOM este un joc DOOM special conceput pentru dispozitive mobile. Când îl vom putea încerca

Autor: Cosmin Aionita | 23.02.2023
Mighty DOOM este un joc DOOM special conceput pentru dispozitive mobile. Când îl vom putea încerca
Foto: Bethesda

Bethesda continuă o practică pe care o credeam apusă: transformarea seriilor legendare de jocuri pentru PC și console în adaptări copilărești pentru dispozitivele mobile. Acum a venit rândul seriei DOOM de a suferi aceasta “transformare”: Mighty DOOM este un joc arcade shooter top-down, în care Mini Slayer-ul va trebui să reducă la tăcere hoardele Iadului.

Mighty DOOM ar trebui să devină disponibil “într-o selecție de țări” pe 21 martie 2023, în versiuni pentru iOS și Android. Rămâne de văzut dacă România se va număra printre aceste țări, având în vedere că Microsoft (deținătorul Bethesda) nu a binevoit încă să-și lanseze serviciile de gaming (consolele Xbox, Xbox Live, Game Pass) în țara noastră.

Dezvoltat de studioul Alpha Dog Games, Might DOOM va avea acțiunea plasată în “universul animat DOOM”, unde Mini Slayer-ul (o figurină din plastic) va fi adus la viață de un val de energie Argent. Din păcate, de același tratament au beneficiat și figurinele demonilor din Iad, care au furat-o pe Daisy, iepurașul de companie al Mini Slayer-ului.

Pentru a o salva pe Daisy, Mini Slayer-ul, pe care jucătorii îl vor putea personaliza în detaliu, va avea acces la un arsenal extins, format din arme legendare, echipamente ce vor putea fi upgradate și abilități speciale.

Toate acestea îl vor ajuta să extermine hoardele de demoni, pornind de la Cacodemoni și ajungând până la Cyber Mancubus. Grație unei scheme de control simple, concepute special pentru ecranele tactile ale tefoanelor, micuțul erou va putea evita atacuri, va putea executa sângeroasele Glory Kills și va putea înfrunta boși impunători precum temutul DOOM Hunter.

Might DOOM va fi lansat în anumite țări pe 21 martie 2023 și vă puteți preînregistra pentru a primi acces la joc imediat ce acesta va fi disponibil. Cei care joacă Mighty DOOM în ziua lansării vor primi pachetul Mini Slayer’s Pack, ce include:

  • MD Mini Slayer Pack in-body
  • Baron of Hell Heavy Cannon Weapon Skin
  • Cacodemon Rocket Launcher Weapon Skin
  • 3 Equipment Keys
  • 1 Weapon Key
  • 80 Crystals

Iar dacă sunteți membri ai Slayers Club, veți primi și un skin exclusiv pentru Mini Slayer-ul din Mighty DOOM, odată cu lansarea jocului.

Sursa: Bethesda.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News