Mortal Kombat X va avea o versiune pentru dispozitive mobile

Autor: Cosmin Aionita | 03.03.2015
Mortal Kombat X va avea o versiune pentru dispozitive mobile

Warner Bros. Interactive Entertainment a confirmat că o versiune specială de Mortal Kombat X va fi lansată pentru iPhone, iPad, iPod Touch şi dispozitivele Android în aceeaşi perioadă cu ediţiile pentru PC şi console ale jocului: luna aprilie a acestui an.

La fel ca si fratele mai mare pentru console şi PC, Mortal Kombat X este realizat de NetherRealm Studios şi va incorpora un sistem hibrid de luptă şi colecţionare de cărţi de joc, precum mai vechile titluri pentru mobile ale studioului: Injustice şi WWE Immortals. Aşadar, aşteptaţi-vă la un titlu free-to-play care va interacţiona şi cu ediţia pentru PC şi console, jucătorii de pe mobile urmând să aibă posibilitatea de a debloca conţinut pentru jocul de consolă şi vice-versa.

Mortal Kombat X pentru dispozitivele mobile va oferi atât personajele clasice precum Sub-Zero, Scorpion sau Raiden, precum şi o nouă generaţie de luptători, nefiind încă confirmată includerea întregii distribuţii din jocul pentru console şi PC.

Mortal Kombat X va fi lansat pe 14 aprilie 2015, pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 şi PC. Ediţia Mortal Kombat X pentru iOS şi Android va fi disponibilă de asemenea în cursul lunii aprilie.

Mortal Kombat X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News