My Tamagotchi Forever, aşteptat în 2018 pentru dispozitivele mobile

Autor: Cosmin Aionita | 26.11.2017
My Tamagotchi Forever, aşteptat în 2018 pentru dispozitivele mobile

Au trecut 20 de ani de la lansarea primului Tamagotchi, dispozitivul care a revoluţionat divertismentul digital în anii ’90. Jucăria fenomen se întoarce să încânte o nouă generaţie de fani pe o nouă platformă. Bandai Namco Entertainment a dezvaluit My Tamagotchi Forever, un nou joc gratuit pentru dispozitivele mobile, dezvoltat de Paladin Studios.

De la lansarea primului dispozitiv Tamagotchi, multe elemente de gameplay au evoluat, lucru  care va fi reflectat şi de noua aplicaţie, dezvoltată încorporând cele mai noi tehnologii, adaptate pentru utilizatorii din zilele noastre. My Tamagotchi Forever va include, pe lângă modurile clasice de joc, şi unele noi. Prima noutate evidentă este Tamatown, un oraş vesel unde trăiesc toate personajele Tamagotchi. Acesta este locul unde utilizatorii îşi pot dezlănţui creativitatea combinând după bunul plac elementele de personalizare colecţionate.

Experienţa My Tamagotchi Forever promite însă mult mai mult:
Creşte personajul tău Tamagotchi: hrăneşte-l, spală-l, curăţă după el şi asigură-te că noaptea ai stins luminile, astfel încât personajul tău Tamagotchi să poată dormi în linişte şi să rămână sănătos.
Distrează-te cu personajul tău Tamagotchi: exploraţi împreună Tamatown, participaţi la diferite activităţi şi legaţi noi prietenii cu alte personaje Tamagotchi.
Ajută Tamagotchi-ul tău să evolueze: în funcţie de cum îi îngrijeşti, personajele tale vor evolua dintr-un tip în altul. Niciodată nu ştii în ce se vor transforma.
Colecţionează momentele memorabile şi împarte-le cu personajele tale Tamagotchi sau cu ceilalţi locuitori prietenoşi ai oraşului.
Împărtăşeşte momentele tale favorite cu prietenii tăi.
Gâdilă personajele tale Tamagotchi – le place la nebunie!
Câştigă bănuţi virtuali prin completarea de mini-jocuri şi creşterea în nivel a personajului tău.
Deblochează diferite recompense printre care se numără feluri de mâncare delicioase, costume haioase şi obiecte de decor pentru Tamatown.
Compară nivelul tău de progres şi abilitatea ta de a creşte Tamagotchi cu prietenii tăi.

Noua generaţie de Tamagotchi îşi va face apariţia în 2018, dar fanii pot participa la un concurs special încă de azi, pe pagina www.mytamagotchiforever.com. Prin înregistrarea pe aceasta pagina web, fanii vor intra într-un concurs al cărui premiu va transforma câştigătorul în sursa de inspiraţie pentru un nou personaj Tamagotchi, care va fi adăugat jocului final. Norocosul câştigător va fi ales prin tragere la sorţi.

My Tamagotchi ForeverMy Tamagotchi Forever

My Tamagotchi ForeverMy Tamagotchi Forever

My Tamagotchi Forever

Urmărește Go4Games.ro pe Google News