Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Blazing primeşte un update major

Autor: Cosmin Aionita | 19.12.2016
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Blazing primeşte un update major

Bandai Namco Entertainment, împreună cu studioul GREE Inc., au publicat un update major pentru Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Blazing, primul joc al seriei Ultimate Ninja lansat şi în vest pentru platformele mobile.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Blazing, descărcat de mai bine de 6 milioane de utilizatori şi având un punctaj mediu acordat de jucători de 4,5 stele (din totalul de cinci), este disponibil în mod gratuit pe App Store pentru iOS şi Google Play pentru Android.

Noua actualizare implementează mai multe caracteristici, printre care şi personaje noi precum Uzumaki Naruto şi Haruno Sakura din seria Naruto Shippuden, îmbogăţind astfel jocul prin includerea eroilor favoriţi din universul extins al francizei Naruto. Producătorii au implementat şi un nou sistem de comunicare, care permite jucătorilor să folosească marcaje şi fraze prestabilite, respectiv să lase instrucţiuni amplasând indicii vizuale pe hartă.

Noua actualizare este disponibilă pe Google Play Store, urmând să fie lansat în curând şi pe App Store pentru dispozitivele iOS.

Pentru a sărbători noul update Shippuden, jucătorii care intră în joc în această perioadă vor primi ca bonus mult îndrăgitul personaj Uzumaki Naruto (versiunea Shippuden). În plus, intrând în joc în fiecare zi, există şansa de a dobândi 22 de perle ninja. Nu sunt uitate nici sărbătorile de iarnă, echipa producătoare pregătind mai multe surprize plăcute pe parcursul întregii luni.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja BlazingNaruto Shippuden Ultimate Ninja Blazing

Naruto Shippuden Ultimate Ninja BlazingNaruto Shippuden Ultimate Ninja Blazing

Urmărește Go4Games.ro pe Google News