One Piece Bounty Rush, disponibil pe dispozitivele mobile

Autor: Cosmin Aionita | 09.04.2018
One Piece Bounty Rush, disponibil pe dispozitivele mobile

Bandai Namco Entertainment a anunţat disponibilitatea la nivel mondial a jocului One Piece Bounty Rush, ce poate fi descărcat în mod gratuit atât prin intermediul AppStore pentru iOS, cât şi prin Google Play pentru Android.

Lansarea a fost precedată de o campanie de preînregistrare, pe durata căreia peste 1 milion de fani s-au înscris pentru a fi printre primii care pot juca noul titlu. Bazat pe populara serie de anime One Piece, Bounty Rush este un joc de acţiune PvP care grupează jucătorii în echipe de câte patru ce se pot înfrunta în moduri competitive şi cooperative.

Pentru a celebra lansarea, cei care descarcă One Piece Bounty Rush vor primi ca bonus personajul rar Shanks şi 100 de Rainbow Diamonds, ce pot folosi pentru a schimba eroii în cadrul evenimentelor de invocare ”gasha”.

One Piece Bounty Rush include eroi din populara serie anime, împărţiţi în diferite clase: Fighter, Warrior, Supporter, Shooter şi Swordsman. Astfel, jucătorii pot forma echipe pentru a concura împotriva altor echipe similiare din toate colţurile lumii.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News