Pokemon GO sărbătorește Ziua Prieteniei cu un eveniment special

Autor: Vlad Ionescu | 14.04.2021
Pokemon GO sărbătorește Ziua Prieteniei cu un eveniment special

Un nou eveniment Pokemon GO, numit Ziua Prieteniei (Friendship Day), se va concentra pe jocul alături de prieteni. Pokemon GO, lansat în 2016, este un titlu pentru dispozitive mobile ce le permite jucătorilor să exploreze lumea reală pentru a găsi, lupta și prinde pokemoni emblematici.

De când a fost lansat, jocul a avut un mare succes și a primit o mulțime de suport de la dezvoltatorul Niantic. 2021 este un an important pentru Pokemon GO, deoarece titlul și-a sărbătorit aniversarea de cinci ani scurși din momentul lansării. Cu ocazia acestui eveniment, Niantic a creat un număr mare de turnee și evenimente diferite, pentru a menține fanii ocupați pe tot parcursul anului. Pokemon GO a avut recent un eveniment sezonier, numit Spring Into Spring, care a provocat jucătorii să captureze un Pokemon specific într-o săptămână. Pokemon-ii necesari și recompensele evenimentului au fost tematice sezonului de primăvară. În această săptămână, un nou eveniment în joc, numit Rival’s Week, va fi introdus în joc. Acesta va adăuga pokemoni noi în joc și va crește rata de apariție a acestor creaturi virtuale, oferind recompense sporite jucătorilor care îi captează.

Producătorii sărbătoresc Ziua prieteniei

Dezvoltatorul Pokemon GO tocmai a anunțat un eveniment în joc, numit Friendship Day, care se va concentra pe pokemoni de tip Grass și va oferi recompense celor care se joacă alături de prieteni. Astfel, diferiți pokemoni de tip Grass, precum Chikorita și Tangela, vor apărea mai des.

Evenimentul pune accent, de asemenea, pe prietenie, sporind șansele ca jucătorii să primească un pokemon norocos atunci când tranzacționează cu un prieten.

Provocările speciale din Ziua Prieteniei vor oferi jucătorilor șansa de a profita și câștiga multă experiență în joc. Anunțul sugerează că Ziua Prieteniei va reveni în viitor, punând probabil accentul pe diferite tipuri de pokemoni de fiecare dată. Prima Ziua Prieteniei Pokemon GO va avea loc sâmbătă, 24 aprilie 2021, de la 11:00.

Sursa: Pokemon GO Hub

Urmărește Go4Games.ro pe Google News