PUBG Mobile primește un nou mod de joc

Autor: Vlad Ionescu | 31.03.2021
PUBG Mobile primește un nou mod de joc

Producătorii jocului PUBG Mobile au dezvăluit modul Graffiti Prank, care va fi lansat în data de 31 martie 2021, acest mod nefiind menționat în notele patch-ului 1.3 pentru PUBG Mobile. Probabil, avem de-a face de fapt cu „Clowns Tricks Gameplay”, care se presupune că se va lansa în curând. Astfel, este posibil ca Tencent să fi decis să schimbe numele acestui mod nou de joc înainte de a îl lansa.

În teaser-ul postat de producătorii lui PUBG Mobile pe Twitter își face apariția și un clovn. Pe lângă Graffiti Prank, producătorii titlului au anunțat încă un mod ce va fi recent introdus în acest mod al jocului. Tencent a anunțat o colaborare cu producătorii filmului de acțiune SF Godzilla vs. Kong. Ca parte a acestei colaborări, un nou mod va fi introdus în PUBG Mobile. Totuși, până în prezent nu s-au dezvăluit mai multe detalii despre acesta.

Jucătorii vor primi și un Clown Shop odată cu noul mod!

Jucătorii vor găsi magazine Clown pe harta Erangel ori de câte ori se urcă în avion. Locațiile acestor magazine de clovni vor fi dezvăluite în joc după scurt timp. Utilizatorii pot achiziționa obiecte distractive în magazine sau chiar arme / armuri ce vor putea fi echipate. Pentru asta jucătorii vor avea nevoie atât de monede de aur, cât și de argint.

Monedele de aur și argint vor fi disponibile pe toată harta în interiorul caselor, în containere sau vor fi acordate pentru uciderea jucătorilor / boților. Arme precum M416, Scarl, AKM vor fi disponibile în magazinele de clovni împreună cu armura de nivelul 3. O altă caracteristică interesantă va fi disponibilă în secțiunea de hărți a magazinului de clovni numită Pan Warfare.

Sursa: MyLocalEsportsBar.com

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News