Krafton și PUBG Studio lansează varianta de mobil PUBG: New State

Autor: Vlad Ionescu | 26.02.2021
Krafton și PUBG Studio lansează varianta de mobil PUBG: New State

După luni de speculații care indicau un nou joc, Krafton și echipa PUBG Studio au anunțat în cele din urmă următorul titlu lansat în franciza PUBG – PUBG: New State. Titlul va fi lansat în format free-to-play pe Android și iOS în 2021 și a fost dezvoltat pentru a oferi o “experiență de luptă completă”, optimizată pentru jucătorii de pe dispozitivele mobile.

PUBG Studio s-a concentrat pe preluarea gameplay-ului specific PUBG-ului original și finisarea acestuia, pentru ca jocul să fie familiar pentru utilizatorii cu vechime.

Producătorii vor să depășească limitele grafice ale jocurilor de mobil

New State va profita de tehnologia de redare Global Illumination pentru a depăși limitele grafice ale jocurilor de mobil, oferind în același timp o experiență stabilă.

Jocul va beneficia de conținut nou, cum ar fi adăugarea de noi caracteristici de personalizare a armelor, ce vor permite jucătorilor să-și creeze propriile arme folosind kit-uri de personalizare.

PUBG New State

Aceste seturi vor funcționa în mai multe moduri, cum ar fi adăugarea de îmbunătățiri de performanță pentru anumite aspecte ale unei arme, selectarea modului de foc și chiar schimbarea atașamentelor unui lansator de grenade. Noi vor fi și atribuirea rolurilor în lupte, dronele, vehiculele, scuturile balistice și multe altele.

PUBG: New State nu are încă o dată de lansare stabilită, dar jucătorii de pe Android se pot preînregistra acum pe Google Play. Sesiunea de testare alpha pentru joc va începe mai târziu în cursul acestui an.

PUBG New State

Sursa: PUBG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News