Real Racing 3 lansat pentru iOS şi Android

| 01.03.2013
Real Racing 3 lansat pentru iOS şi Android

Electronic Arts a anunţat lansarea jocului Real Racing 3 pentru dispozitivele echipate cu sistemele de operare iOS şi Android. Real Racing 3 încearcă să emuleze pe telefoane şi tablete experienţa oferită de titluri cu greutate precum Gran Turismo sau Forza Motorsport.

Pentru a atinge acest obiectiv, studioul producător Firemonkeys a implementat în Real Racing 3 o gamă variată de maşini şi circuite licenţiate, precum şi o noutate – Time Shifted Multplayer. Prin intermediul acestei opţiuni, jocul va realiza profiluri ale utilizatorilor, concepute după stilul personal şi maniera de a şofa, acestea urmând a putea fi folosite pentru a concura împotriva replicilor virtuale ale jucătorilor.

Probabil cea mai mare noutate adusă de Real Racing 3 faţă de predecesorii săi este aderarea la modelul Free-to-play. Avantajul imediat este lipsa unui cost iniţial, doritorii putând să descarce gratuit Real Racing 3. Din păcate, jocul este împânzit de microtranzacţii, care forţează jucătorii să plătească pentru diverse opţiuni, aplicând timpi de aşteptare exagerat de lungi pentru cei care nu doresc să recurgă la acestă variantă.

Real Racing 3 poate fi descărcat gratuit prin intermediul AppStore (iOS) şi Google Play (Android).

Real Racing 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News