Return to Monkey Island vine pe telefoane și tablete. Când îl vom putea juca pe iOS și Android

Autor: Cosmin Aionita | 10.07.2023
Return to Monkey Island vine pe telefoane și tablete. Când îl vom putea juca pe iOS și Android
Foto: Devolver Digital / Lucasfilm Games

După ce a fost lansat pentru Nintendo Switch, PlayStation, Xbox și PC, Return to Monkey Island, cea mai recentă aventură a inimitabilului pirat Guybrush Threepwood, se pregătește să poposească și pe dispozitivele mobile. Astfel, Return to Monkey Island va fi lansat pentru telefoanele și tabletele bazate pe iOS și Android începând cu 27 iulie 2023, preînregistrările fiind disponibile chiar acum.

În spatele lui Return to Monkey Island se află mințile creative care au dat naștere seriei la începutul anilor ’90: Ron Gilbert și Dave Grossman, ce s-au ocupat de design-ul și scenariul acestui nou titlu. Muzica a fost compusă din nou de Michael Land, Peter McConnel și Clint Bajakian, iar în rolul lui Guybrush Threepwood îl putem auzi din nou pe Dominic Armato. Rex Crowle (ex-Media Molecule, unde a lucrat la jocuri precum Little Big Planet sau Tearaway) este directorul artistic al acestui nou joc Monkey Island.

Conform lui Ron Gilbert, noul joc a fost conceput drept o continuare directă a evenimentelor din Secret of Monkey Island și Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.

Return to Monkey Island va fi lansat pentru dispozitivele mobile bazate pe iOS si Android pe 27 iulie 2023. Jocul este deja disponibil pe PC/Mac (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S și Nintendo Switch.

Sursa: Devolver Digital

Urmărește Go4Games.ro pe Google News