Runeterra intră în PUBG Mobile cu ocazia evenimentului RiotX Arcane

Autor: Cosmin Aionita | 04.11.2021
Runeterra intră în PUBG Mobile cu ocazia evenimentului RiotX Arcane
Foto: Riot Games

În apropierea lansării serialului Arcane, Riot Games colaborează cu PUBG Mobile și aduce lumea Runeterrei pe insula Erangel.

Astfel, jucătorii pot încerca arme și echipamente, personaje și locuri de pe hartă inspirate de Arcane în PUBG Mobile în cadrul versiunii actualizate 1.7, ce urmează să fie lansată la jumătatea lunii noiembrie, în plin eveniment RiotX Arcane.

În cadrul evenimentului RiotX Arcane, ce se întinde pe durata întregii luni, jucătorii și fanii vor avea parte de evenimente offline și digitale pe multiple platforme. Evenimentele se transformă și se dezvoltă pe parcursul întregii luni, pe măsură ce fiecare act al serialului este dezvăluit, concomitent cu activări în toate jocurile Riot. Evenimentul ”RiotX Arcane” a început chiar de luni, iar în weekend fanii sunt așteptați la finala Campionatul Mondial de League of Legends și premiera serialului Arcane.

Această colaborare cu PUBG Mobile este una dintre primele menite să aducă Arcane în comunitatea de gaming extinsă, iar în următoarele zile cei de la Riot Games vor anunța alte noutăți și surprize.

Toate noutățile vor fi anunțate pe RiotXArcane.com.

Sursa: Riot Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News