S-a dat startul preînregistrărilor pentru Battlegrounds Mobile India

Autor: Vlad Ionescu | 19.05.2021
S-a dat startul preînregistrărilor pentru Battlegrounds Mobile India
Foto: Krafton

După ce titlul dezvoltat de PUBG Corporation a lipsit o bună perioadă din India, motivul invocat fiind problemele legate de securitatea informațiilor, jocul revine în sfâșit în regiune, sub noua denumire Battlegrounds Mobile India. Preînregistrările au început astăzi, exclusiv pentru India, și sunt disponibile numai pentru utilizatorii Android.

Anul trecut, Ministerul de Electronică și Tehnologia Informației din India a interzis jocul PUBG Mobile în acea țară, invocând motive ce ar ține de confidențialitatea datelor jucătorilor. Krafton a răspuns rapid, anunțând că va lansa o versiune proprie pentru India, liniștind astfel fanii jocului. Iată că, după ce a lansat o filială în această regiune, producătorul a reușit să le readucă utilizatorilor popularul joc de tip Battle Royale, împreună cu o serie nouă de elemente și obiecte, specifice țării.

Chiar dacă proces de preînregistrare a fost demarat, data de lansarea pentru Battlegrounds Mobile India nu a fost încă dezvăluită. Totuși, jucătorii care se preînregistrează vor fi recompensați cu diferite obiecte în joc: Masca Recon, Recon Outfit, Celebration Expert Title și 300 AG.

Propriul ecosistem de eSports pentru Battlegrounds Mobile India!

Titlul Battlegrounds Mobile India va fi foarte similar cu varianta globală produsă de Krafton, însă va benefica de câteva evenimente, skin-uri și caracteristici specificle jocului în India, oferindu-le gamerilor conținut mai exclusivist. De asemenea, producătorul a vorbit și despre lansarea unui ecosistem eSports pentru joc, cu un format propriu de turnee și evenimente tematice.

Pentru a evita alte probleme pe viitor, Krafton a introdus și anumite restricții pentru utilizatorii de sub 18 ani, aceștia fiind nevoiți să furnizeze numărul de telefon al unui părinte sau tutore. De asemenea, minorii pot accesa titlul maxim 3 ore pe zi și pot cheltui în joc o sumă limită de până la 95 de dolari.

Sursa: Business Insider India

Urmărește Go4Games.ro pe Google News