Tap Busters, joc românesc pentru iOS şi Android

Autor: Cosmin Aionita | 10.11.2017
Tap Busters, joc românesc pentru iOS şi Android

Studioul românesc Metagame, incubatorul Carbon şi publisher-ul Tilting Point anunţă lansarea lui Tap Busters, un joc gratuit disponibil pe iOS şi Android. Tap Busters promite un gameplay intens, grafică deosebită şi umor pe măsură.

Misiunea jucătorilor este să călătorească prin Imperiul Galactic şi să distrugă armata de creaturi spaţiale inutile, pentru a câştiga grămezi de bani.

Iată ce oferă Tap Busters:
Experienţă vizuală incredibilă: Jucătorii se pot bucura de o lume ilustrată superb de Noper, artist român care a fost numit în top 200 graficieni din lume de către prestigioasa revistă Lurzer Archive.
Arene Jucător vs. Jucător: Aici fiecare este pe pielea lui şi luptă pentru un loc în elita globală, dar şi pentru premii speciale.
Colecţionabile: Jucătorii trebuie să obţină cât mai multe victorii pentru a câştiga armuri mai durabile şi arme letale.
Creaturi cu personalitate: Jucătorii au alături un minion, o creatură care îi va ajuta în luptă. Unii sunt mai prietenoşi decât alţii, dar toţi îşi fac treaba cu brio.
Personalizarea aptitudinilor: Jucătorii trebuie să se perfecţioneze şi să adapteze eroul şi minionii la propriile stiluri printr-un set dinamic de aptitudini.
Vânători zilnice de recompense: Jucătorii trebuie să ia parte la sesiunile de vânătoare zilnice şi să înfrunte cei mai de temut ticăloşi pentru recompense atractive.
Jucătorii câştigă şi atunci când nu joacă: Chiar şi atunci când nu te afli în joc, creaturile nu stau degeaba şi adună aur pentru tine, pe care îl vei putea folosi atunci când revii în joc.

Tap Busters poate fi descărcat gratuit, în versiuni pentru iOS şi Android.

Tap BustersTap Busters

Urmărește Go4Games.ro pe Google News