Tomb Raider Reloaded sosește pe mobile în 2021

Autor: Cosmin Aionita | 24.11.2020
Tomb Raider Reloaded sosește pe mobile în 2021
Foto: Square Enix

Publisher-ul Square Enix și studioul Emerald City Games au dezvăluit Tomb Raider Reloaded, un nou joc al seriei cu aventuriera Lara Croft. De această dată avem de-a face cu un titlu arcade, ce va fi disponibil în mod gratuit, în regim Free-to-play, pe dispozitivele mobile bazate pe sistemele de operare iOS și Android.

Momentan, nu avem detalii suplimentare legate de Tomb Raider Reloaded, în afara trailer-ului pe care îl puteți viziona un pic mai sus. Jocul urmează să fie publicat de Square Enix London Mobile în cursul anului 2021.

Shadow of The Tomb Raider este cel mai recent joc al seriei

Cel mai recent joc al seriei Tomb Raider este Shadow of The Tomb Raider, dezvoltat de studioul Eidos Montreal și publicat de Square Enix în 2018. În acest titlu, Lara Croft a fost nevoită să supraviețuiască pericolelor unei jungle nemiloase, să descopere și să exploreze morminte străvechi și să-și înfrunte cele mai mari frici în încercarea de a salva lumea de apocalipsa mayașă.

În rolul Larei Croft a revenit actrița Camilla Luddington, o parte din distribuția celor două titluri anterioare ale seriei (Tomb Raider și Rise of The Tomb Raider) facându-și apariția și în Shadow of The Tomb Raider.

Shadow of the Tomb Raider este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News