Tot ce trebuie să știți despre EA SPORTS FC Mobile

Autor: Cosmin Aionita | 23.09.2023
Tot ce trebuie să știți despre EA SPORTS FC Mobile
Foto: EA Sports

EA SPORTS FC Mobile va fi lansat oficial pe 26 septembrie, prin intermediul App Store și Play Store, pentru dispozitivele Android și iOS. Pentru utilizatorii existenți, EA SPORTS FC Mobile va fi disponibil drept o actualizare gratuită, fără a fi nevoie de o redescărcare pe dispozitive.

Cei care descarcă jocul înainte de 26 septembrie vor obține statutul de FC MOBILE Founder, care deblochează beneficii, inclusiv obiecte speciale pentru jucători care vor putea fi folosite în EA SPORTS FC MOBILE la lansare.

Așa cum a fost anunțat în august, Vinicius Jr. va fi vedeta de pe coperta jocului EA SPORTS FC Mobile, în timp ce noile caracteristici intuitive ale gameplay-ului vor aduce un nou nivel de imersiune pentru jucători. Jocul va oferi o experiență autentică și de neegalat în ceea ce privește fotbalul pe dispozitivele mobile, cu peste 15.000 de jucători complet licențiați din 650 de echipe și peste 30 de ligi – inclusiv UEFA Champions League, Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga și multe altele.

Ce aduce EA SPORTS FC™ Mobile pe teren:

Gameplay

EA SPORTS a schimbat modul în care oamenii joacă și se bucură de fotbal și a revoluționat tehnologiile de ultimă generație, ceea ce înseamnă că EA SPORTS FC Mobile vine cu un gameplay de nivel superior, în fiecare meci. Iată câteva dintre cele mai importante elemente de gameplay la care se pot aștepta jucătorii:

  • Impact Controls: E introdusă funcția extrem de antrenantă de Power Shot, puternicele Hard Tackle și Knock On, care vor fi aduse pentru prima dată pe mobil.
  • Elite Shooting System: Profunzimea jocului și strategia sunt actualizate prin intermediul șuturilor, fazelor fixe și un refresh al animației porții la gol.
  • True Player Personality: Jucătorii sunt mai diverși ca niciodată, cu Attribute Impact sporit și stiluri autentice de alergare pentru jucătorii vedetă.
  • Dynamic Game Speed: Gameplay-ul este diversificat prin actualizări ale ritmului și driblingului, cu un echilibru între dribling și apărare.
  • Balancing and Bug Fixes: Au fost aduse îmbunătățiri la echilibrarea mișcărilor, la centrări și la loviturile cu capul, la inteligența artificială a portarului și la funcția Half End.

Elemente Audio-Vizuale

EA SPORTS FC Mobile primește noi și uimitoare actualizări audio-vizuale pentru a crea o experiență autentică și de neegalat pentru fotbalul jucat pe dispozitivele mobile.

Jocul va oferi îmbunătățiri vizuale semnificative pentru un efect imersiv puternic. De la o experiență de transmisiune nouă ce folosește noi unghiuri de filmare în gameplay, până la faze fixe directe și reluări îmbunătățite ale golurilor, jucătorii vor simți că sunt implicați chiar ei în meci. Actualizările includ:

  • Noi unghiuri de filmare: Noua cameră EA SPORTS oferă un aspect și o senzație de transmisiune autentică și vă permite să vă bucurați de atmosfera de pe stadion ca niciodată până acum. Noile camere pentru faze fixe, inclusiv pentru lovituri de tactice și chiar lovituri la poartă, au fost, de asemenea, adaptate pentru platforma Mobile, astfel încât jucătorii își pot contura gesturile cu mai multă atenție. Au fost îmbunătățite și reluări golurilor, astfel încât jucătorii își pot sărbători golurile incredibile revăzându-le cu ajutorul camerelor dedicate reluărilor.
  • HUD Dinamic: De asemenea, a fost actualizat și HUD-ul afișat în timpul meciului pentru a transmite informații reactive și personalizate și pentru a imersa și mai mult jucătorii în joc. HUD-ul dinamic simulează acum transmisiunile din ligile de top într-o manieră mai autentică.
  • Grafică actualizată a stadioanelor: Au fost aduse îmbunătățiri semnificative calității vizuale a stadioanelor, aducându-le la viață prin și mai multe detalii ce le conferă realism. De la gazonul îmbunătățit al terenului, la mulțimi mai detaliate până la panouri publicitare dinamice.

EA SPORTS FC Mobile oferă numeroase îmbunătățiri audio pentru a-i face pe jucători să se simtă ca și cum ar fi chiar acolo, pe teren. De la sunetul mingii care lovește poarta după o lovitură puternică, la ovațiile mulțimii în timp ce jucătorii se apropie de poartă, efectele sonore au primit îmbunătățiri astfel încât să ofere o experiență de joc cu adevărat captivantă. Actualizările includ:

  • Actualizări ale comentariilor din timpul meciurilor: Jucătorii se vor bucura de comentarii mai autentice, care dau viață transmisiunii. Au fost incluse mai multe reacții și analize în timp real cu acoperire play-by-play pentru a adăuga și mai multă profunzime experienței jucătorilor în timpul meciurilor.
  • Actualizări ale stadioanelor: Au fost adăugate numeroase caracteristici pentru a crea cea mai autentică experiență a jocului pe mobil de până acum. De la imnurile specifice echipei, la anunțurile de pe stadion și până la sunetele îmbunătățite ale șuturilor pe portă și golurilor, fiecare caracteristică sună mai puternic ca niciodată. Funcția Dynamic Crowd înseamnă, de asemenea, că jucătorii pot auzi cum uralele mulțimii se intensifică pe măsură ce jucătorii se apropie de poartă.

Vestiar

Vestiarul din EA SPORTS FC Mobile reprezintă o nouă caracteristică – centrată în special pe personalizare – pentru a face experiența fiecărui jucător mai personală ca niciodată.

Jucătorii își vor putea personaliza echipa și jucătorii pentru a se potrivi stilului lor preferat. Apoi, jucătorii pot ajusta numerele de pe echipament și aspectul echipamentului jucătorilor vedetă, inclusiv lungimea șosetelor, lungimea mânecilor și stilul de strângere a tricoului.

În Club Identity, fanii își pot pune amprenta personală în Ultimate Team, alegând sigla clubului, logo-ul utilizatorului, mingea și Emotes.

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News