Noile căști de gaming de la Bang & Olufsen costă cât o consolă Xbox Series X

Autor: Adrian Popa | 30.03.2021
Noile căști de gaming de la Bang & Olufsen costă cât o consolă Xbox Series X

Bang & Olufsen a anunțat căștile wireless de gaming Beoplay Portal, primele produse de acest fel din portofoliul companiei.

Căștile sunt realizate din materiale premium și oferă caracteristici tehnice avansate, dar au un preț piperat, de 500 de dolari. Produsul costă cât consola Xbox Series X, pentru care a fost gândit.

Beoplay Portal pot fi folosite și pentru muzică sau filme, ceea ce le sporește considerabil atractivitatea.

Căștile, care au difuzoare de 40 mm cu magneți neodim, oferă anulare activă a zgomotului, sunet surround cu latență scăzută și un mod dedicat pentru gaming.

Beoplay Portal au fost create ca parte a programului Designed for Xbox pentru consolele Xbox Series X|S și Xbox One. Cu aceste dispozitive, căștile se conectează printr-o simplă apăsare de buton. La PC același lucru se întâmplă când este conectat la acesta un adaptor Xbox Wireless.

Conectarea căștilor la un computer se poate face, de asemenea, prin intermediul mufei USB-C, care este folosită și pentru încărcare. Căștile dispun și de jack audio de 3,5 mm.

Beoplay Portal dispun de tehnologie Bluetooth 5.1 și pot fi folosite împreună cu telefoane mobile sau tablete. Căștile dispun de aplicație dedicată, compatibilă cu iOS și Android.

Comenzile pot fi date prin intermediul discurilor din aluminiu laterale, sensibile la atingere. Bureții căștilor sunt realizați din spumă cu memorie învelită în piele de miel. Căștile cântăresc 282 de grame, mai puțin decât modelul din plastic Xbox Wireless Headset, lansat recent de Microsoft, care cântărește 312 grame.

Beoplay Portal dispun de o baterie litiu-ion de 1,200 mAh, care oferă autonomie de până la 24 de ore atunci când sunt utilizate cu Bluetooth și anulare activă a zgomotului. Autonomia scade la 12 ore atunci când sunt folosite cu adaptor Xbox Wireless, Bluetooth și anulare activă a zgomotului.

Căștile vor fi disponibile începând cu 29 aprilie. Adaptorul Xbox Wireless va fi vândut separat.

Foto: Bang & Olufsen

Urmărește Go4Games.ro pe Google News