Crash Bandicoot 4: It’s About Time, disponibil acum în magazinele din România

Autor: Cosmin Aionita | 02.10.2020
Crash Bandicoot 4: It’s About Time, disponibil acum în magazinele din România

Activision a confirmat ca noul joc Crash Bandicoot 4: It’s About Time, mult așteptata continuare a seriei Crash, acum disponibil pentru consolele PlayStation 4 și Xbox One în magazinele de profil din România.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time nu este un remaster, ci primul joc complet nou al seriei Crash din ultimul deceniu. Crash 4 este, de asemenea, cel mai cuprinzător joc al acestei serii.

Un look actualizat și o poveste nouă

Studioul Toys for Bob a adus un Crash cu un look actualizat, realizat însă în spiritul seriei, dar și cu o nouă atitudine. Călătorind în trecut, la finalul jocului Crash Bandicoot: Warped, Crash Bandicoot 4: It’s About Time începe fix după ce Dr. Neo Cortex, Dr. N. Tropy și Uka Uka sunt părăsiți pe o planetă îndepărtată.

După zeci de ani de încercări, cei trei reușesc să evadeze, deschizând un portal care îi poate transporta prin timp și spațiu. Tot ceea ce stă între ei și obiectivul lor de a domina universul este acum perechea de marsupiali de pe N. Sanity Island: Crash si sora acestuia, Coco.

Jucătorii vor descoperi pe parcursul jocului patru Măști Cuantice, gardienii spațiului și timpului, ce le vor da puterea să modifice legile care guvernează universul și astfel să dobândească puteri speciale pentru a trece peste obstacole aproape imposibile. De asemenea, jucătorii vor avea ocazia să parcurgă niveluri alături de alte câteva personaje îndrăgite, precum Dr. Neo Cortex, Dingodile sau Tawna, fiecare cu stilul său propriu de joc.

Gameplay îmbogățit

Nu în ultimul rând, experiența de joc este amplificată de opțiuni noi de gameplay, de la alegerea dintre Modern și Retro ca abordare a jocului, până la secrete și bonusuri, plus un nou mod de joc numit N. Verted, care oferă jucătorilor o altă perspectivă asupra universului Crash, o coloană sonoră diferită și, în anumite dimensiuni, alte tipuri de transformări care vor surprinde jucătorii.

În privința modului co-op, Crash Bandicoot 4: It’s About Time oferă două abordări: Bandicoot Battle, modul competitiv local pentru 2-4 jucători pe aceeași consolă, sau tradiționalul Pass N. Play, unde mai mulți jucători pot folosi același controller, evoluând pe rând în funcție de o serie de reguli prestabilite.

Dezvoltat de studioul Toys for Bob și publicat de Activision, Crash Bandicoot 4: It’s About Time este acum disponibil și în magazinele din România, în variante pentru PlayStation 4 și Xbox One.

Sursa: Crash Bandicoot YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News