Flashback 2 este continuarea celui mai bine vândut joc video realizat în Franța

Autor: Cosmin Aionita | 05.05.2021
Flashback 2 este continuarea celui mai bine vândut joc video realizat în Franța
Foto: Microids

Microids, alături de Paul Cuisset, una dintre personalitățile industriei dezvoltatoare de jocuri video din Franța, au confirmat că lucrează la Flashback 2, continuarea celui mai de succes titlu realizat în “hexagon”. Lansat pentru prima oară în 1992 de studioul Delphine Software, pe consolele și PC-urile tipice acelor vremuri, și relansat de curând pentru iOS, PlayStation 4 și Nintendo Switch, Flashback deține recordul în Cartea Recordurilor Guiness pentru cel mai bine vândut joc video franțuzesc.

Flashback 2 este realizat de o echipă condusă de Paul Cuisset, principalul designer al primului joc din serie. Vom avea din nou parte de un platformer plin de acțiune, în stilul primului titlu al seriei, în rolul principal urmând să revină Conrad B. Hart, eroul din Flashback și Fade to Black.

Pe lângă animațiile foarte realiste și secvențele cinematice impresionante pentru acea vreme, Flashback a scris istorie și grație poveștii sale dezvoltate, un aspect nu atât de comun cu trei decenii în urmă.

Publicarea unei continuări directe pentru Flashback reprezintă o onoare pentru Stéphane Longeard, CEO-ul celor de la Microids, care a declarat următoarele:

Suntem încântați să oferim fanilor o continuare pentru această operă de artă a istoriei jocurilor video franțuzești. În cadrul Microids, ne dorim să susținem proiecte capabile să scoată în evidență talentul dezvoltatorilor. Iar Paul Cuisset este un astfel de talent, recunoscut internațional. Suntem mândri să lucrăm alături de el și de echipa sa la acest proiect.

La rândul său, Paul Cuisset a adăugat:

Dezvoltarea unei continuări pentru Flashback este o idee pe care am avut-o de foarte mult timp. Abia aștept ca jucătorii să descopere noile aventuri ale lui Conrad B. Hart, un personaj creat acum aproape 30 de ani. Împreună cu Microids, scopul nostru este să mulțumim fanii jocului original și să ne adresăm jucătorilor ce au o slăbiciune pentru jocurile futuristice.

Flashback 2 va fi lansat în 2022, atât pentru PC, cât și pentru console.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News