Flashback, joc gratuit oferit de GOG

Autor: Cosmin Aionita | 21.06.2022
Flashback, joc gratuit oferit de GOG
Foto: Microids

Cu ocazia reducerilor de vară, GOG (Good Old Games) oferă utilizatorilor încă un nou joc gratuit pentru PC: este vorba despre Flashback, unul dintre cele mai apreciate titluri din anii ‘90, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Flashback

Flashback mai poate fi revendicat drept joc gratuit pentru următoarele 50 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Flashback a fost un titlu revoluționar pentru anii ’90, combinând plarforming-ul și animațiile în stilul Prince of Persia cu o poveste SF, secvențe cinematice și puzzle-uri inedite. Mai mult, versiunea oferită gratuit de GOG beneficiază și de o serie de modernizări: două secvențe cinematice noi, posibilitatea de a schimba îmbrăcămintea protagonistului, muzică și efecte sonore remasterizate, filtre grafice, precum și posibilitatea de a derula timpul înapoi, pentru evitarea manevrelor greșite.

Flashback 2 va fi lansat în curând

Recent, Microids a anunțat că Flashback 2, continuarea oficială a acestui joc, va fi lansată în iarna anului 2022, noul titlu urmând să-și facă apariția pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (Steam).

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News