Greak: Memories of Azur, joc gratuit oferit de GOG. Continuă ofertele de sărbători

Autor: Cosmin Aionita | 24.12.2022
Greak: Memories of Azur, joc gratuit oferit de GOG. Continuă ofertele de sărbători

Good Old Games (GOG.com) continuă campania de reduceri aferente sezonului sărbătorilor de iarnă. Astfel, până pe 2 ianuarie 2022, pe GOG veți găsi peste 4500 de jocuri la prețuri reduse cu până la 90%, atât titluri oldies and goldies, cât și apariții mai recente. Întregul catalog de reduceri de iarnă de pe GOG poate fi consultat aici.

Cu ocazia acestei campanii, GOG oferă încă un joc gratuit – Greak: Memories of Azur –, pe care îl puteți obține accesând gog.com, abonându-vă la newsletter-ul celor de la GOG și selectând banner-ul reprodus în imaginea de mai jos.

Greak GOG

Greak: Memories of Azur oferă o viziune oarecum diferită asupra mecanicilor de bază dintr-un platformer de tip “Metroidvania”, alegând să înlocuiască upgrade-urile de abilități, obiecte și artefacte cu trei personaje jucabile, fiecare cu skill-uri unice, ce pot fi controlate fie ca eroi separați, fie ca o unitate a acestora. Jocul spune povestea frumoasă a trei frați și a legăturii puternice dintre ei.

Atenție însă: Greak: Memories of Azur mai poate fi revendicat drept joc gratuit pe GOG numai pentru următoarele 52 de ore (de la momentul publicării acestui articol). Odată revendicat, jocul va fi asociat contului dvs. de GOG și va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News