Little Nightmares II se lansează mâine și va fi gratuit pentru abonații Google Stadia

Autor: Cosmin Aionita | 10.02.2021
Little Nightmares II se lansează mâine și va fi gratuit pentru abonații Google Stadia

Little Nightmares II, continuarea platformer-ului cu elemente de puzzle și horror lansat în 2017, este pe cale să fie lansat mâine, 11 februarie 2021, atât pentru consolele PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch, cât și pentru PC. Mai mult, Little Nightmares II va fi disponibil începând de mâine și prin intermediul platformei de game streaming Google Stadia, abonații serviciului Stadia Pro urmând să aibă acces gratuit la joc.

Tarsier Studios, autorii ambelor titluri din serie, au dezvoltat versiunile pentru PlayStation 4, Xbox One și PC ale jocului, urmând să lanseze și ediții next-gen pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S, ce vor sosi mai târziu în cursul acestui an și vor fi gratuite pentru posesorii jocului de pe PS4, respectiv Xbox One. În schimb, varianta pentru Nintendo Switch a jocului Little Nightmares II a fost realizată în colaborare cu Engine Software, în timp ce studioul Supermassive Games a contribuit la portarea pentru Google Stadia.

De asemenea, Bandai Namco Entertainment și Tarsier Studios au confirmat că primul joc al seriei Little Nightmares înregistrase, la finele anului trecut, nu mai puțin de trei milioane de exemplare vândute la nivel global. În plus, încă un milion de jucători au avut ocazia să încerce Little Nightmares prin intermediul diferitelor campanii promoționale disponibile de la apariția jocului și până acum.

Demo-ul pentru Little Nightmares II este disponibil acum

Dezvoltat de Tarsier Studios drept continuare directă a primului joc Little Nightmares, Little Nightmares II va urma aventurile lui Mono, un băiețel prizonier într-o lume distorsionată de transmisiile malefice ale unui turn de semnal îndepartat. Cu ajutorul lui Six, protagonista din primul joc al seriei, Mono va trebuie să caute o cale de scăpare, înfruntând unii dintre cei mai siniștri adversari întâlniți în cadrul seriei până acum.

Curioșii pot încerca un demo gratuit pentru Little Nightmares II, disponibil pe console și PC, ce oferă o mostră din aventura noului personaj principal Mono în nivelul Wilderness.

Little Nightmares II va fi lansat pe 11 februarie 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC și Google Stadia.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News