Prince of Persia: The Lost Crown are un demo gratuit, disponibil acum

Autor: Cosmin Aionita | 12.01.2024
Prince of Persia: The Lost Crown are un demo gratuit, disponibil acum
Foto: Ubisoft

După cum au promis, cu o săptămână înainte de apariția oficială a jocului, cei de la Ubisoft au lansat o versiune demo pentru Prince of Persia: The Lost Crown, disponibilă chiar acum. Folosiți link-urile de mai jos pentru a descărca gratuit demo-ul Prince of Persia: The Lost Crown pe platforma pe care o preferați:

PlayStation 5 și PlayStation 4
Xbox Series X|S și Xbox One
Nintendo Switch
PC (Ubisoft Connect)
PC (Epic Games Store)

Conform descrierii oficiale, acest demo include anumite arii atent selectate din jocul complet și posibilitatea de a accesa mai rapid unele amulete și „time powers”, oferind ocazia perfectă de a încerca gameplay-ul fără a dezvălui foarte multe detalii despre poveste.

În Prince of Persia: The Lost Crown, jucătorii vor intra în pielea lui Sargon, un tânăr luptător, membru al unui grup de elită numit The Immortals. Aceștia sunt trimiși să-l salveze pe prințul Ghassan, prizonier în muntele Qaf, altădată un loc minunat, acum blestemat și plin de pericole. Sargon și tovărașii săi de arme vor descoperi că timpul în sine poate deveni un adversar de temut și că trebuie să restabilească echilibrul lumii pentru a-și atinge scopul.

The Lost Crown va avea o structură inspirată de titlurile din genul Metroidvania, cu mai multe locații de explorat, precum Citadel of Knowledge sau Hyrcanian Forest, toate inspirate de mitologia persană. Sargon va dobândi puteri de manipulare a timpului, precum și abilități unice, pe care le va putea folosi în lupte, pentru a rezolva puzzle-uri, găsi secrete sau rezolva quest-uri secundare.

Redacția Go4Games a avut deja ocazia de a încerca o versiune preliminară a jocului, iar aici găsiți primele noastre impresii despre Prince of Persia: The Lost Crown.

Prince of Persia: The Lost Crown va fi lansat pe 18 ianuarie 2024 pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (prin Epic Games Store și Ubisoft Connect).

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News