Rayman Origins, joc gratuit oferit de Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 16.12.2021
Rayman Origins, joc gratuit oferit de Ubisoft
Foto: Ubisoft

Cu ocazia celei de-a 35-a aniversări a companiei, Ubisoft continuă să ofere jocuri gratuite. De această dată, până pe data de 22 decembrie 2021, doritorii pot obține, în mod gratuit, versiunea pentru PC a jocului Rayman Origins.

Astfel, Rayman Origins pentru PC poate fi revendicat în mod gratuit prin accesarea paginii dedicate și urmărirea instrucțiunilor de pe ecran. Oferta este valabilă până pe 22 decembrie 2021, la ora 11:00 AM. Odată revendicat, jocul poate fi descărcat și rulat oricând doriți, prin intermediul clientului Ubisoft Connect.

Rayman Origins, un platformer clasic

Lansat inițial în toamna anului 2011, Rayman Origins a marcat revenirea seriei la origini, readucând în prim plan gameplay-ul 2D clasic, caracteristic primului titlu Rayman, apărut la jumătatea anilor ’90.

Alături de gameplay, și grafica s-a făcut remarcată prin atenția la detalii, decorurile și personajele fiind desenate de mână de artiștii de la Ubisoft Montepellier. S-a creat astfel imaginea unui platformer aproape perfect: controlul funcționa cum nu se poate mai bine, iar monștrii și personajele din joc aveau un farmec aparte.

Rayman Origins poate fi de asemenea abordat în mod multiplayer cooperativ, unde până la patru jucători pot colabora pentru a face față nivelului de dificultate destul de avansat al jocului.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News