Rayman Redemption – reimaginarea modernă a primului Rayman, disponibilă în mod gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2020
Rayman Redemption – reimaginarea modernă a primului Rayman, disponibilă în mod gratuit

Comunitățile strânse în jurul anumitor jocuri demonstrează încă o dată de ce sunt în stare fanii cu adevărat pasionați: utilizatorul Ryemanni de pe GameJolt tocmai a lansat gratuit Rayman Redemption, o reimaginare completă a jocului din 1995 al celor de la Ubisoft.

Pe lângă compatibilitatea cu sistemele de operare moderne (realizatorul recomandă folosirea lui Windows 10), Rayman Redemption aduce o cantitate impresionantă de conținut nou, precum noi lumi de joc, niveluri suplimentare, mini-game-uri și obiecte colecționabile.

Creatorul Ryemanni a lucrat la acest proiect de mai bine de trei ani de zile, oferind și o versiune demo. Acum însă, puteți descărca varianta completă a jocului Rayman Redemption folosind link-ul de mai jos. Și având în vedere “vârsta” proiectului și lipsa de reacție a celor de la Ubisoft, nu credem că publisher-ul va interzice distribuția acestui joc gratuit (cum a făcut Nintendo cu o sumedenie de alte proiecte realizate de fani).

Download gratuit Rayman Redemption pentru PC

Rayman Redemption gratuit

Rayman, sinonim cu succesul pentru Ubisoft

Rayman, dezvoltat de studioul Ubisoft Montpellier și lansat de Ubisoft în 1995, este titlul care putem spune că a adus compania franceză în rândurile producătorilor de elită din industria jocurilor video.

Primul Rayman s-a bucurat de un succes deosebit, fiind portat pe numeroase platforme, precum PlayStation, Atari Jaguar, Sega Saturn, Game Boy, Android, iOS și, bineînțeles, PC.

Rayman Redemption gratuit

Jocul a fost urmat de două continuări numerotate, ce au facut pasul către grafica 3D: Rayman 2: The Great Escape (1999) și Rayman 3: Hoodlum Havoc (2003).

Mai recent, seria a primit și două jocuri actualizate, ce au revenit la stilul de platformer bidimensional din primul Rayman: Rayman Origins (2011) și Rayman Legends (2013).

Mai mult, seria Rayman a dat naștere și iepuroilor Rabbids, personaje ajunse simboluri ale Ubisoft, ce și-au făcut debutul în Rayman Raving Rabbids (2006).

Rayman Redemption gratuit

Sursa: GameJolt.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News