Sonic The Hedgehog 2, joc gratuit oferit de SEGA

Autor: Cosmin Aionita | 12.10.2020
Sonic The Hedgehog 2, joc gratuit oferit de SEGA

Cu ocazia aniversării de 60 de ani a celor de la SEGA, publisher-ul a hotărât să le facă fanilor o surpriză, oferindu-le un joc gratuit, prin intermediul Steam: Sonic The Hedgehog 2. Astfel, până pe 19 octombrie 2020 (la ora 20:00), puteți intra pe Steam și revendica în mod gratuit jocul Sonic The Hedgehog 2, acesta urmând să poată fi apoi descărcat și jucat oricând doriți.

Pentru a revendica Sonic The Hedgehog 2 drept joc gratuit, accesați pagina oficială de Steam a jocului și faceți click pe butonul verde “Add to Account”. Puteți revendica acest titlu în mod gratuit doar până pe 19 octombrie 2020!

O pagină din istoria SEGA

Lansat pentru prima oară în 1992 pentru consola SEGA Genesis, Sonic the Hedgehog 2 continua seria de jocuri de tip platformer a publisher-ului japonez. Fiind al doilea titlu din seria principală Sonic, Sonic the Hedgehog 2 a adus numeroase îmbunătățiri formulei inițiale, adăugându-l pe simpaticul Miles “Tails” Prower drept un nou personaj principal, ce putea fi controlat de un al doilea jucător.

În Sonic the Hedgehog 2, Sonic și Tails trebuie să-l oprească pe maleficul Doctor Robotnik, ce plănuiește să fure așa-zisele Chaos Emeralds pentru a-și alimenta propria stație spațială, numită Death Egg. Ulterior, Sonic the Hedgehog 2 a fost adaptat și portat pe numeroase platforme, versiunea pentru PC fiind disponibilă pe Steam din 2011.

Așadar, până pe 19 noiembrie 2020 (până la ora 20:00), puteți revendica în mod gratuit jocul Sonic the Hedgehog 2 pentru PC prin intermediul Steam.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News