Trine 5: A Clockwork Conspiracy a fost dezvăluit. Când îl vom putea juca

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2023
Trine 5: A Clockwork Conspiracy a fost dezvăluit. Când îl vom putea juca
Foto: THQ Nordic / Frozenbyte

Studioul finlandez Frozenbyte, alături de publisher-ul partener THQ Nordic, a dezvăluit Trine 5: A Clockwork Conspiracy, noul titlu al seriei de puzzle-platformere, acesta urmând să-și facă apariția în vara acestui an pe toate platformele populare dedicate jocurilor video.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy va marca revenirea celor trei personaje principale ale seriei – vrăjitorul Amadeus, hoața Zoya și cavalerul Pontius –, care vor avea de înfruntat un nou cuplu de eroi negativi. Producătorii promit cel mai consistent joc Trine din întreaga serie, cu 20 de niveluri realizate în detaliu, precum și puzzle-uri cu un nivel variabil de dificultate, în funcție de numărul de eroi implicați în respectiva sesiune de joc.

Mai mult, în Trine 5 vom avea parte de un nou sistem de quest-uri, precum și de bosi pe care va trebui să-i înfruntăm în batalii cu multiple faze. Cum am fost obișnuiți deja, jocul va putea fi abordat fie single player, fie co-op online sau local.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy urmează să fie lansat în vara anului 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

Trine 5
Foto: THQ Nordic / Frozenbyte

Sursa: THQ Nordic

Urmărește Go4Games.ro pe Google News