Trinity Fusion este noul joc al studioului românesc Angry Mob Games

Autor: Cosmin Aionita | 20.09.2022
Trinity Fusion este noul joc al studioului românesc Angry Mob Games
Foto: Angry Mob Games

Studioul românesc Angry Mob Games a dezvăluit noul său joc Trinity Fusion, o combinație de acțiune, platformer și elemente de roguelite. Jocul ar urma să fie lansat în 2023, atât pentru PC, prin intermediul Steam, cât și pentru console.

Bogdan Iliesiu, CEO al Angry Mob Games, a declarat:

Cu Trinity Fusion, ne-am dorit să continuăm să realizăm jocuri rapide, de acțiune, dar, în același timp, să mergem într-o direcție mai serioasă, mai întunecată. Plănuim să lansăm jocul curând sub forma unui Closed Beta pentru a încerca să-l “modelăm” mai departe împreună cu comunitatea noastră.

Acțiunea va avea loc în trei universuri paralele, fiecare cu câte un personaj controlabil. Acești eroi se numesc parallel slaves și vor avea la dispoziție propriile abilități speciale, arme și mișcări, precum posibilitatea de a aluneca, da a face dash sau de a eschiva atacurile inamice.

Nivelurile vor consta într-o combinație de elemente generate aleatoriu și înfruntări și arene create direct de către producători. De altfel, cei de la Angry Mob Games promit sute de “camere” create manual ce-și vor face apariția pe parcursul jocului.

Fiind vorba despre un roguelite, jucătorii vor putea debloca și upgrade-uri permanente, precum și noi puncte de pornire, pe măsură ce anumite locații-cheie din fiecare univers sunt cucerite. Astfel, dacă o anumită rută vi se pare dificilă, veți putea opta pentru a relua jocul în alt univers, sau din alt punct de pornire, pentru a acumula experiență și a progresa pe un fir diferit.

Trinity Fusion este așteptat în 2023 pe PC (Steam) și console.

Trinity Fusion
Foto: Angry Mob Games

Sursa: VGChartz

Urmărește Go4Games.ro pe Google News