VIDEO: Cum arată Flashback 2, continuarea unuia dintre jocurile faimoase ale anilor ’90

Autor: Cosmin Aionita | 04.07.2023
VIDEO: Cum arată Flashback 2, continuarea unuia dintre jocurile faimoase ale anilor ’90
Foto: Microids

Microids a lansat un nou trailer pentru Flashback 2, continuarea oficială a jocului care a scris istorie în anii ’90. În secvențele de mai jos este confirmată includerea in joc a uneia dintre locațiile emblematice din primul titlu al seriei – jungla –, precum și a multor altor decoruri și modificări/îmbunătățiri de gameplay (posibilitatea de a mișca personajul în trei dimensiuni, perspective diferite asupra mediului de joc etc.).

Flashback 2 este realizat de studioul Microids Lyon, condus de Paul Cuisset, principalul designer al primului joc din serie. Vom avea din nou parte de un platformer plin de acțiune, în stilul primului titlu al seriei, în rolul principal urmând să revină Conrad B. Hart, eroul din Flashback și Fade to Black.

Primul Flashback a fost lansat inițial în 1992 de studioul Delphine Software, pe consolele și PC-urile tipice acelor vremuri, și republicat de curând pentru iOS, PlayStation 4 și Nintendo Switch. Acesta deține recordul în Cartea Recordurilor Guiness pentru cel mai bine vândut joc video franțuzesc.

Flashback 2 urmează să fie lansat pe 16 noiembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch și PC (digital).

Flashback 2
Foto: Microids

Sursa: Microids YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News