VIDEO: Noi trailere pentru Trine 5: A Clockwork Conspiracy. Jocul beneficiază de prețuri promoționale

Autor: Cosmin Aionita | 16.08.2023
VIDEO: Noi trailere pentru Trine 5: A Clockwork Conspiracy. Jocul beneficiază de prețuri promoționale
Foto: THQ Nordic

THQ Nordic și studioul Frozenbyte au lansat noi trailere pentru Trine 5: A Clockwork Conspiracy, oferind astfel un prim plan asupra personajului Zoya, precum și asupra modului de joc cooperativ ce va putea acomoda până la patru jucători.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy va marca revenirea celor trei personaje principale ale seriei – vrăjitorul Amadeus, hoața Zoya (ale cărei abilități noi pot fi admirate în trailer-ul de mai jos) și cavalerul Pontius –, care vor avea de înfruntat un nou cuplu de eroi negativi. Producătorii promit cel mai consistent joc Trine din întreaga serie, cu 20 de niveluri realizate în detaliu, precum și puzzle-uri cu un nivel variabil de dificultate, în funcție de numărul de eroi implicați în respectiva sesiune de joc.

Mai mult, în Trine 5 vom avea parte de un nou sistem de quest-uri, precum și de bosi pe care va trebui să-i înfruntăm în batalii cu multiple faze. Cum am fost obișnuiți deja, jocul va putea fi abordat fie single player, fie co-op online sau local.

Precomenzile pentru Trine 5 sunt disponibile chiar acum, la prețuri promoționale: versiunea de PC poate fi achiziționată, de pe Steam, Epic Games Store sau GOG, cu o reducere de 20% (23,99€, față de 29,99€), disponibilă până pe 31 august. De asemenea, abonații PlayStation Plus beneficiază de o reducere de 10% la prețurile versiunilor pentru PlayStation 5 și PlayStation 4: 125,91 lei, față de 139,90 lei.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy va fi lansat pe 31 august 2023 în ediții pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și PC.

Sursa: THQ Nordic YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News