Pokemon Sleep, jocul care te răsplătește cu pokemoni pentru somn, este un succes

Autor: Adrian Popa | 28.08.2023
Pokemon Sleep, jocul care te răsplătește cu pokemoni pentru somn, este un succes
Foto: captură de ecran

The Pokemon Co., compania din spatele succesului global Pokemon Go, are un nou hit în portofoliu. Jocul Pokemon Sleep a depășit pragul de 10 milioane de copii descărcate în acest weekend.

Aplicația îi răsplătește pe jucători cu pokemoni pentru orele de somn. Jocul este dezvoltat de studioul japonez Select Button Inc.

Ideea este destul de simplă. Utilizatorii țin smartphone-ul pe pernă, lângă cap, în timp ce dorm, iar aplicația estimează, prin intermediul microfoanelor și senzorilor dispozitivului, calitatea somnului. Cu cât dormi mai mult și mai bine, cu atât mai multe creaturi primești.

Deși se bucură de succes, aplicația nu este foarte apreciată de utilizatori. În Google Play are un rating de 3.6/5, iar în App Store de 3.9/5.

Citește și: Dezvoltatorul Pokemon Go, aflat într-o situație dificilă, se pregătește să lanseze Monster Hunter Now

Utilizatorii pot cumpăra din aplicație un abonament premium care le aduce mai multe puncte. Pot fi achiziționate și alte elemente digitale.

Pokemon Sleep intră în clubul unor aplicații populare orientate spre sănătate, din care mai fac parte Calm, BetterSleep sau Sleep Cycle.

The Pokemon Co. a anunțat că a avut nevoie de patru ani pentru dezvoltarea jocului. Cel mai probabil, popularitatea Pokemon Sleep va scădea în perioada următoare, după ce curioșii, care au dorit să vadă despre ce este vorba, vor înceta să o mai folosească.

Compania vrea ca în viitor să lanseze aplicații Pokemon Sleep și pentru alte dispozitive. Nu ar fi exclus să vedem versiuni pentru smartwatch-uri precum Apple Watch sau Galaxy Watch.

Sursa: The Japan Times

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News