Grow Home, un nou joc de la Ubisoft

Autor: Cosmin Aionita | 23.01.2015
Grow Home, un nou joc de la Ubisoft

Ubisoft a anunţat Grow Home, un nou joc dezvoltat de o echipă formată din doar opt oameni din cadrul studioul Reflections, cu sediul în Newcastle, Regatul Unit al Marii Britanii (acelaşi studio care s-a ocupat şi de mai vechiul Driver: San Francisco).

În Grow Home, jucătorii vor avea ocazia să-l întruchipeze pe BUD (Botanical Utility Droid), un roboţel naiv, aflat la nivelul de înţelegere a unui copil, trimis într-o misiune specială: acesta trebuie să exploreze galaxia în căutarea unei anumite specii de plantă. Această plantă este unica capabilă să oxigeneze planeta de pe care provine simpaticul BUD.

Mai mult, acest tip de plantă creşte fără oprire, întregul gameplay din Grow Home fiind conceput în jurul ideii de a escalada aşa-numita Star Plant. Jucătorii vor controla independent cele două braţe ale roboţelului BUD, acestea fiind capabile să se agaţe de orice suprafaţă din lumea de joc. Acţiunea se va desfăşura într-un mediu deschis, unde jucătorii vor fi liberi să exploreze numeroase insule sau caverne ascunse, în căutarea plantei, dar şi a unor cristale speciale, cei îi vor conferi noi abilităţi micuţului BUD.

Grow Home va fi lansat exclusiv pentru PC, prin intermediul Steam, pe 4 februarie 2015.

Grow Home

Grow HomeGrow Home

Grow HomeGrow Home

Urmărește Go4Games.ro pe Google News