Hob, de la creatorii seriei Torchlight

Autor: Cosmin Aionita | 18.08.2015
Hob, de la creatorii seriei Torchlight

Runic Games, studioul din spatele celor două action RPG-uri din seria Torchlight, a anunţat că lucrează la Hob, un joc complet nou pentru PC şi console.

Acţiunea din Hob va avea loc într-o lume de joc pe cât de arătoasă, pe atât de periculoasă. În spatele faunei şi vegetaţiei de la suprafaţă se ascunde o misterioasă maşinărie în adâncurile unei planete aflate în pericol. Jucătorii vor fi nevoiţi să se adapteze, să supravieţuiască, să-şi înţeleagă rolul în universul jocului, să înveţe skill-uri şi să folosească natura în propriul interes.

Hob nu va avea o poveste bazată pe text sau dialoguri. Partea narativa a jocului va fi expusă pe măsură ce jucătorii vor explora şi vor interacţiona cu misterioasa planetă şi ciudatele forme de viaţă care o populează. Producătorii promit o schemă de control adaptată pentru gamepad-uri, puzzle-uri complexe şi un aspect vizual aparte.

Mai sus puteţi viziona primul teaser trailer pentru Hob, iar la sfârşitul acestui articol puteţi admira primele imagini din joc. De asemenea, colegii de la Polygon au publicat un interviu exclusiv despre Hob cu cei de la Runic Games.

Hob va putea fi încercat, în premieră, de vizitatorii care vor participa la conventia PAX Prime 2015 (28-31 august 2015, în Seattle).

Hob

HobHob

Hob

Urmărește Go4Games.ro pe Google News