Little Big Planet 3, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 16.06.2014
Little Big Planet 3, anunţat oficial

E3 2014 a fost bogat în prezentări de jocuri, demo-uri de gameplay sau informaţii noi legate de titluri despre care ştiam deja că există. Au lipsit din păcate surprizele, majoritatea covârşitoare a jocurilor prezentate fiind anunţate înainte de convenţia din Los Angeles. Nu şi Little Big Planet 3, joc ce a debutat pe scena conferinţei celor de la Sony.

După cum era de aşteptat, prin LBP 3, seria Little Big Planet face pasul către noul PlayStation 4, păstrându-şi caracteristicile de bază, dar şi adăugând o serie de noutăţi. În primul rând este vorba despre trei noi personaje, care-l vor acompania pe Sackboy în aventurile sale: agilul OddSock (care poate urca şi sări de pe pereţi), Swoop (care poate zbura) şi Toggle (care se poate transforma dintr-un uriaş puternic într-un pitic rapid). Bineînţeles, aceste noi personaje vor deschide noi posibilităţi de a aborda jocul, mai ales în modul cooperativ care va funcţiona atât local, cât şi online.

Uneltele de creaţie şi conceptul Play. Create. Share. îşi vor face apariţia şi în Little Big Planet 3, acestea fiind adaptate pentru controller-ul DualShock 4, oferind suport pentru touch pad, precum şi pentru funcţia Share. Nu în ultimul rând, toate nivelurilor create de comunitate pentru jocurile precedente din serie vor putea fi descărcate şi jucate şi în Little Big Planet 3. Îmbunătăţirile grafice, precum texturile de rezoluţii superioare sau rezoluţia 1080p, vor fi aplicate atât acestora, cât şi noilor niveluri cu care va fi livrat Little Big Planet 3.

Little Big Planet 3 pentru PlayStation 4 va fi lansat în noiembrie 2014.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News