Marble Land, puzzle VR disponibil acum pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 11.12.2017
Marble Land, puzzle VR disponibil acum pe Steam

Studioul independent Devious Technologies din România, în parteneriat cu Carbon Incubator, a anunţat lansarea Marble Land, un joc de tip puzzle bazat pe un sistem realist de simulare a legilor fizicii. Jocul este disponibil pe Steam pentru Oculus Rift şi HTC Vive, în timp ce o versiune pentru Gear VR urmează să fie disponibilă în magazinele digitale la finalul acestei luni.

În Marble Land, jucătorii intră într-o lume necunoscută în care pot controla gadget-uri ieşite din comun, care amintesc de dispozitivele concepute de Rube Goldberg, pentru a ghida o bilă colorată către finalul al nivelului.

Marble Land pune la dispozitia jucătorii 45 de niveluri în care puzzle-urile devin din ce în ce mai complicate şi complexe. Scopul este să eliberezi calea pentru ca bila colorată să poată ajunge la ţinta de culoare verde. Jucătorii interacţionează mai degrabă cu mediul înconjurător decât cu bila buclucaşă, manipulând diverse structuri prin diferite mişcări (schimbarea direcţiei, teleportare, etc.) pentru a modifica traiectoria bilei. Se pot folosi un număr infinit de bile în încercarea de a descoperi soluţia fiecărui puzzle.

Marble Land este disponibil prin intermediul Steam la un preţ promoţional de 12,74€ (valabil însă doar până pe 13 decembrie, după care va urca la 14,99€), lansarea jocului pe PlayStation VR şi Google Daydream fiind planificată pentru începutul anului viitor.

Marble LandMarble Land

Marble LandMarble Land

Marble LandMarble Land

Marble LandMarble Land

Urmărește Go4Games.ro pe Google News